Alla inlägg den 9 januari 2010

Av Jennifer - 9 januari 2010 20:31

Körde axlar och triceps igårkväll på gymmet, kändes riktigt bra faktiskt! Dock tränade jag själv då Erika inte hade tillräckligt med ork att pumpa musklerna efter jobbet. Och jag förstår henne - det är förjävla jobbigt att orka träna efter ett 14 timmars arbetspass. Trust me, I know. Been there and done that. Jag kom vällan i säng runt halv ett och precis när jag hade somnat (runt tre tiden) så ringer mobilen! Gaaaaah! Kände inte igen numret heller så jag orkade inte bry mig i att svara. Det var bara att försöka somna om igen...


Upp tidigt imorse och iväg till jobbet mellan 8-17.30 Jobbade med Annelie idag och det var lika trevligt som vanligt! Hade med mig valpen Trixie as always, hon blir förresten sex månader imorgon. Skruttan börjar bli stor! Min äldsta hund Daizy fick komma på besök på jobbet idag och det gick kanon! Ebba fick vara kvar hemma, hon blir så himla stressad av nya miljöer och skulle inte komma till ro vilket skulle reta min brukare till tusen. Sadly but true. För att kompensera Ebba så fick hon en alldeles egen promenad med en massa uppmärksamhet. Egentligen är det väl bara mitt egna samvete som blir att kännas bättre och som kompenseras. But still! Idag har det faktiskt bara blivit en timmes powerwalk för jag har gett mig fan på att ha en alldeles egen myskväll med tända ljus och ngt gott att mumsa på. Sådetså! Ibland är det bara så galet skönt att kunna vara ensam och samtidigt njuta av det. :)


Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards