Alla inlägg den 5 januari 2010

Av Jennifer - 5 januari 2010 23:00

Tiden går så himla fort! Redan den 5 januari och jag har int bloggat en endaste gång det här året, illa illa! Dags att ta tag i det nu då!


Sist jag skrev var på nyårsafton då jag sammanfattade förra året och jag skulle bli mycket förvånad om det här året, år tjugohundratio, blir sämre än tjugohundranio. För det krävs det nog att jag drabbas av någon sjukdom, får ett skott i pannan eller att knäna väljer att gå sönder för gott. Inget av det låter särskilt troligt eller jo, kanske det sistnämnda då eftersom knäskålarna kan hoppa ur led lite som dom vill, men i sånt fall har jag världens största otur om dom går sönder på "riktigt"! Well well. Själva nyårsafton spenderade jag på jobbet och när klockan slog tolv låg jag hemma i min säng tillsammans med hundarna. Tittade på fyrverkerierna genom fönstret och det var sååååå fucking skönt att inte göra någonting. Nada. Zero.


Första januari tjugohundratio var en riktigt slappardag och när kvällen kom var jag hem till bästaste brudarna för att käka tacogratäng och ha fredagsmys. Härligt!

 

Lördagen spenderades på jobbet i 14 timmar och direkt efter det blev det utgång i Falun med lite schysst folk! En riktigt galen kväll och jag som inte direkt är någon rocker fick höra att jag festade som en riktig rocker. Jahapp, tack och bock, eller? Haha. :) Kul var det iaf och jag var överallt och ingenstans. Tycker nästan att Lady Gagas låt "Just Dance" stämmer rätt så bra in över lag på hur kvällen var.



Söndag var en slappdag till max där det enda vettiga jag gjorde var att gå långpromenader med hundarna och dra snabeldraken några varv över golvena. Kvällen spenderade jag återigen hemma hos bästaste brudarna. Vi tittade på filmen Cold Mountain. Damn! Jag vill också ha en sån där man som den där Inman! Just själva kärleken han hade... Visst, lite stalker var det kanske över det hela, men romantiskt på samma gång. Och hur SNYGG är inte Jude Law?????!!! Mer muskler på honom så hade han vart perfa!


Gårdagen som var måndag - första träningspasset för i år. Jajjemän. Körde rygg och biceps och fy faaan vad jobbigt det var att sätta igång igen! Tog ju ett litet break från träningen på ca. 1,5 vecka för att kroppen skulle orka kicka igång igen och jodå, it's alive and kickin! På eftermiddagen stod det promenad på schemat och sällskap hade jag med. Riktigt trevligt. :) På kvällen drog jag hem till Veronika för att gratta henne på födelsedagen och mysa lite. Käkade en massa popcorn, gott!


Idag, tisdag, har jag vart till gymmetoch tränat axlar och triceps. Tungt även idag men det känns samtidigt skönt. Synd bara att jag inte är lika pepp på att träna längre... Men det kanske kommer tillbaka om jag håller i träningen. Någon gång måste ju motivationen dyka upp igen. Direkt efter gymmet fick hundarna sig en långpromenad. Kläder hade dom på sig med, är ju svinkallt ute! -20 grader..... Friskt, skönt men liiiite för kallt kanske. Resten av dagen har varit relativt slapp förutom att jag har varit lite hemmafru och fixat tvätten, städat av hemmet, bäddat rent i sängen och lagat lasagne åt ett helt kompani, så nu är frysen full i matlådor. Great!


Just nu ligger jag nerbäddad här i sängen. Skönt att vara nydusuchad och lägga sig i en heeeelt renbäddad säng. Mys! Hoppas jag kan somna snart bara. Är så jävla jobbigt att ligga och vrida samt vända på sig i x antal timmar... Panik!

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards