Alla inlägg under mars 2010

Av Jennifer - 15 mars 2010 12:09

Om en liten stund kommer Niklas och hämtar upp mig - för idag ska jag äntligen tatuera texten på skuldran, yeeeeeeeey! Tror det kommer bli riktigt snyggt och jag känner verkligen att texten passar bra in på mig, mitt liv och vad jag har varit med om. Och det finaste av allt är att den har ett "band" mellan mig och min mamma. En enkel text, men ack så fin!


Bild på tatueringen kommer vällan senare under dagen, I guess :)

Av Jennifer - 13 mars 2010 22:45

Jag är så himla obegåvat begåvad att man inte kan göra annat än skratta OCH gråta på en och samma gång! Jag skulle ta tåget hem från jobbet nu ikväll, enkelt och smidigt. Yeah right! Jag och bulldoggen Ebba satt på perrongen och inväntade tåget och jag pratade i telefonen med mamma samtidigt för att fördriva lite tid. Tåget rullade in på stationen och jag checkade att det var rätt tåg, vi hoppade på och satte oss tillrätta i djurkupén. Efter en kvart tyckte jag det var konstigt att tåget inte rullat ut från perrongen. Jag såg mig omkring och upptäckte att jag satt själv i vagnen och att dom andra vagnarna var tomma. Det var bara jag och Ebba på tåget. Tillslut såg jag en tjej som städade av tåget så jag gick fram och pratade med henne och fick höra att tåget hastigt och lustigt bytt spår och att tåget jag satt på inte skulle åka någonstans. Underbart, perfekt, klockrent! Jag började skratta och sa "Ja men då hoppar vällan jag av då för här kommer jag ju ingen vart". Tjejen tittade lite misstänksamt på mig innan hon fnittrade lite nervöst och låste upp vagnen så vi kunde studsa av tåget... Fy fan vad pinsamt ändå! Hahaha. Jag ska då aldrig mer klaga på karlar som inte kan göra mer än en sak åt gången. För jag kan då tydligen inte prata i telefon, tugga tuggummi, hålla koll på hund, kliva på tåg, hålla reda på vad konduktörerna ropar ut och sätta mig ned samtidigt utan att något går på tok! Sen fick jag vänta i Borlänge i nästan 1,5 timme på att pappa kunde komma och hämta upp oss hahahahaha. Shit säger jag bara! Skrattade så mycket att jag nästan kiknade! Det riktigt rosslade och rasslade om mig och skrattet dog ut eftersom jag inte fick luft och började hosta hela tiden. Jag kan verkligen lyckas med det mesta som ingen kan lyckas med, ordagrant! Go Jennifer GO!


  



Av Jennifer - 12 mars 2010 21:00

Sitter vällan här på jobbet, som vanligt. :P Är mycket piggare idag men mår fortfarande skit. Förhoppningsvis släpper vällan den här förkylningen snart, I sure hope so! Jag är verkligen inte van vid att vara sjuk nu förtiden så det känns skumt. Och hela kroppen reagerar helmysko! Igårkväll fick jag t.ex mens helt plötsligt! Och jag har aldrig mens. Och då menar jag aldrig. Senast var nog i hmm... juni eller juli så, haha. Och idag var mensen borta - hepp hepp!


Har haft en bra jobbdag med Erika :) Vi har suttit ute på balkongen med brukaren och njutit av vårsolen och dess värme. Superskönt! Galna skrattattacker har vi även haft, eller okey då - jag mest. Vet inte om det beror på att jag är övertrött eller om min humor är fantastisk! "Det tåls att diskuteras" sa Erika innan, rätt så ordagrant haha.


Det ska bli skönt att få komma hem och slänga omkull sig i sängen ikväll! Men först lär jag ut och gå med Daizy och Trixie. Det är bara dom hemma då Ebba har vart med pmig å jobbet idag och följde med Erika hem när hon slutade jobba för att sova där. Men imorgonkväll får jag hem min lilla skrutta igen :)

Av Jennifer - 11 mars 2010 21:32

Jag har förlorat - jag är sjuk! Jag trodde verkligen att jag skulle klara mig från det, men icke... Det började i måndags och har nu slagit till med ordentlig kraft, typiskt! Halsont, raspig och hes röst, feber lite till och från and so on.


Och vad gör jag när jag är sjuk, vilar och tar det lugnt? Nääähääää! Jag jobbar. Har jobbat 8-17.30 idag, imorgon ska jag jobba 8-21.45 + att jag ska jobba 8-17.30 både lördag och söndag.... Whay can I say - I've  got bills to pay...

Av Jennifer - 9 mars 2010 19:00

Vissa dagar är bra mysiga! Hade en kompisdejt med hjärtat Anne - shopping och fika på Kupolen! <3 Och på eftermiddagen gick jag och Niklas runt sjön Ljustern tillsammans med min lilla bulldogg Ebba. Vårkänslorna bara sprudlade runt i kroppen, sååå härligt :) Tyvärr så började foten ömma och jag kände av att jag hade lite ont i halsen, men i övrigt - all good! Älskar dessa Glada Dagar! :D

Av Jennifer - 8 mars 2010 21:00

Fy fan säger jag bara för att hosta och hosta tills det känns som strupen ska gå sönder och lungorna ska spricka! Okey, så farligt är det kanske inte riktigt ÄNNU, men nära på! Hostar så det gör förbannat ont och dessutom hostar jag upp äckligt slem med emellanåt.... Bläääää! Men jag tänker inte bli sjuk. Jag får inte bli sjuk. Jag vill inte bli sjuk och jag kommer inte att bli sjuk. Sådetså!


Sitter just nu här på jobbet och väntar på att klockan ska bli 21.45 så jag får åka hem till mina små skruttar! Dom har haft min syster Josefine hos sig i princip hela dagen då hon lånat min lägenhet för att studera i. Känns bra att dom har fått en massa närhet idag när jag jobbat ett 14 timmarspass. Så när jag kommer hem blir det en promenad med dom innan jag tänker kolavippen i sängen! Roligare än så blir det inte... Annars så har det iaf varit en bra jobbdag trots den dödande hostan! Har fått mycket gjort! Har packat upp möbler åt brukaren med som kom idag, soffor och köksstolar. Måste ha sett väldigt lustigt ut när jag och Anna skulle dra fram soffdelarna ur kartongerna! Dom satt så förbannat hårt att hon fick vicka kartongerna medans jag satt bredbent på golvet och drog ut delarna. Såg nästan ut som att jag förlöste soffdelarna, haha! Oerhört fin och smidig teknik måste jag säga! Tur man har en del styrka i armarna ;)


Dagens visa ord får ni här! Tänk positivt - lev livet :)

Om det är något du inte gillar - ändra på det! Om du inte kan ändra på det - ändra på din attityd!




Av Jennifer - 7 mars 2010 21:30

Idag inge träning - bara VILA! Gick en 90 minuters powerwalk med hundarna på eftermiddagen, good enough. Foten kändes faktiskt riktigt stabil och svullnaden har börjat försvinna. Snart är nog foten helt fit for fight igen! Ska bli skönt för då kan jag komma igång mer med konditionsträningen igen. Känns som att det har blivit alldeles för liten av den varan sen sprickan, men snart så kickas det igång igen! OM jag nu inte börjar dra på mig en förkylning eller något annat skit... Har hela dagen gått med torrhosta och varit stram i halsen... Och varje gång jag hostar så blir jag extra medveten om träningsvärken i magen, hehe. Förutom att de ä' torrt i halsen så har jag fått en dunderhuvudvärk som lagt sig "runt om" hela skallen... Känns förjävla jobbigt måste jag erkänna...


Har precis bäddat ned mig i sängen efter att ha plockat undan lite här hemma samt dammsugigt. Känner mig som en riktig liten hemmafru! Passade på att göra egen hemmagjord mûsli på eftermiddagen/kvällen och medans jag ändå var igång så passade jag på att baka sega hallonrutor. All good :)


Av Jennifer - 6 mars 2010 21:15

Dom senaste dagarna har försvunnit i ett naffs! Jag har jobbat, tränat och skrattat en massa! Speciellt dom två sistnämnda - härligt! Träningen går verkligen framåt och dom två senaste passen har lett till en ljuv och hård träningsvärk i rygg, mage och axlar speciellt, skönt!


Igår följde jag med Niklas när han skulle tatuera sig och jag passade på att boka in mig själv på en tid! Så den 15/3 ska jag dit och tatuera in en text på höger skulderblad. Tror det kommer bli skitsnyggt och jag längtar så! När han var färdig gaddad så drog vi till Borlänge och kikade runt lite i kupolen samt käkade. Självklart handlade jag med mig något klädesplagg hem, great! På kvällen hängde jag på han och hans brorsa till gymmet och resten av kvällen var relativt lugn för mig. Drack lite vin och myste med hundarna.


Tog sovmorgon imorse och drog på eftermiddagen till gymmet (så klart!). Körde axlar och mage, kändes riktigt tungt idag men förbannat skönt! Passade på att njuta av solskenet efter det tillsammans med hundarna på en långpromenad. Jag älskar solen! :) Nyttig middag fick jag till idag med - lax med kokta morötter till, mmmmm!!!! Just nu ligger jag i soffan och myser med ett glas Loka, vindruvor och godis. Hela lägenheten är full med tända ljus som skapar en riktigt mysig stämning. Får vällan se om jag får någe sällskap senare eller om jag får mysa solo ikväll. Time will tell.

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards