Alla inlägg den 1 mars 2010

Av Jennifer - 1 mars 2010 23:53

Hade en toppenkväll i lördags! Tack alla ni som bidrog till den - kalasbra! Hade riktigt trevligt på kontoret där det minglades med ost och kex och ju mer alkoholpromillen steg desto mer skratt och gladare miner. :) Vi stack sen vidare till Hela Huset Gungar för att öka på partystämningen. Jag har då klockrena chefer -  dom är så himla goa, roliga och snälla! Tycker det är fantastiskt när man känner sig jämlik med sina chefer, när man har en bra kontakt även när det inte gäller jobb and so on. Inne på dansgolvet så träffade jag på Moa och Martina, mina partybrudar! Träffade på en massa skojigt folk, bästaste brudarna Lina och Moa t.ex :) Och ju längre kvällen gick så hittade jag även på Niklas och hans gäng i något hörn så då fastnade jag där. Ska sanningen fram så mådde jag alldeles för illa för att ta mig någon annanstans också, kände mig kräkig men inget kräks kom. Illamåendet släppte så fort jag fick i mig lite vatten. Sen var jag fit for fight igen! Jag, Niklas och hans bror Jimmy drog till dansgolvet och röjjde lite. Kul som fan - fast en viss Niklas kastade ned mig på dansgolvet så jag drämde i bakhuvudet, haha. Men då har man varit med om att ligga och hångla på ett lortigt och kladdigt dansgolv bland en massa glasbitar samtidigt som folk kliver lite lätt på en, check!


Söndag var en bakisdag där det såklart ingick bakiskäk, film och mys. Hundarna fick följa med hem till Niklas så vi alla låg i soffan och slappade. Hundarna var nog oerhört nöjda med gårdagen med tanke på att dom både fick ligga i soffan OCH sova i sängen, gosehundarna.


Idag har jag mest varit seg men har trots det fått hemmet städat, tvättat sängkläder och bäddat rent med nytt. Promenerat med hundarna (och foten är sämre sen helgens partajjande och "tvångsgåendet" i dom högklackade stövlarna) och gymmat rygg samt biceps. Nu ska jag bara ta ut hundarna en sista gång innan jag kryper till sängs. Ska bli så skööönt att lägga sig alldeles nyduschad i en renbäddad säng. Nästan så jag längtar! :P Spännande att se imorgonbitti hur frillan kommer se ut eftersom jag lägger mig med blött hår, det kan bara sluta med katastrof haha ;)


Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards