Alla inlägg den 17 mars 2010

Av Jennifer - 17 mars 2010 19:32

Slänger in två bilder på min första tatuering som jag gjorde i maj-09. En fjäril på fotryggen och sen mitt namn skrivit på fotens yttersida. Även den här tatueringen står för något betydelsefullt. Fjärilen står för frihet. Min frihet som jag fick tillbaka när jag lämnade flera år bakom mig, flera år i ett förhållande där jag gick under ytan och blev hämmad, kvävd. Fjärilens vingar står för själen. Den här tatueringen symboliserar lycka och hopp för mig. Frihet.


                               

Av Jennifer - 17 mars 2010 19:15

Är fortfarande ruskigt nöjd och glad över min fin fina tatuering! Ååååå! :) Känner mig nästan stolt. Och vilken skön känsla det är att bli tatuerad, jag riktigt njuter! Tycker det är sååå sköööönt! Ja, jag gillar smärta. Om man nu ens kan kalla det för smärta hehe. Och nästa tatuering är redan planerad och kommer förhoppningsvis göras innan sommaren. Ska göra ett porträtt på vänster underarm. Snyggt snyggt snyggt!


Gick runt sjön Ljustern igår tillsammans med Niklas och Ebba. Kanonfint väder med en massa sol! Sammanlagt gick jag tre timmar igår - härligt att börja komma igång igen sen förkylningen! Är fortfarande inte helt 100% men i nästa vecka borde kroppen vara fit for fight igen! Tokstressade efter promenaden för att hinna till Tea och få håret fixat! Nu är håret riktigt snyggt mörkbrunt igen + med en massa guldblonda slingor! It's great! Hade tyvärr bara råd med färgning + slingning, får ta klippningen mer mot sommaren istället. Det tog två timmar bara att få färg i håret på mig - damn vad tjockt hår jag har! Tea slet som ett djur och sprutade färg lite varstans i salongen medans hon höll på! Och som vi garvade, herregud! Hade kramp i mungiporna när jag gick därifrån - underbart! :) Vet inte hur många flängda kommentarer jag ordbajsade fram haha!


Mer stress när jag kom hem med att gå ut med hundarna och hinna handla innan jag gick hem till Niklas. Massa mys med tända ljus och även Xbox lirande, någe fightingspel och jag ÄGDE i början! Min gubbe hoppade och sparkade och jag tröck på alla knappar jag kunde trycka på samtidigt!! Men sen började jag förlora så då blev jag tjurig, slängde undan kontrollen och ville inte spela mera, hahahaha. Är en helt värdelös förlorare!


Sen kväll och tidig morgon. Uppe med tuppen för att åka till jobbet och göra ett 14 timmarspass. Och det är på jobbet jag är just nu, slutar jobba först 21.45 Sen jobbar jag även imorgon och på fredag - men då är det bara 9,5 timmarspass. :) Ska bli skönt att få vara ledig lördag och söndag! Älskar lediga helger!


Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards