Direktlänk till inlägg 23 september 2008

Energitjuv!

Av Jennifer - 23 september 2008 17:28

Man kan ju tala om energitjuvar i form av människor som tar ens energi genom att vara negativa och få en själv till att bli negativ och deppig. Förutom mänskliga energitjuvar som svärmar runt mig (jodå, det finns en hel del sådana...) så har jag ännu en energitjuv! Denna energitjuven är min vikt. Jag försöker så hårt att gå ned mina sista efterlängtade kilo, men när ingenting händer så ger jag upp emellanåt. Eftersom jag har gått ned 40kg redan (för två år sedan) så vet jag om att jag KAN! Frågan är bara HUR jag ska lyckas med mina 10-13 sista kilon som jag så gärna vill bli av med! Nu är det inte så att jag är överviktig eller ser grotesk ut i kroppen. Men jag har en bild i mitt huvud som jag vill uppnå.


Jag sätter ofta upp mål - som jag är noga med att hålla! Har höga mål i nuläget och känner att jag behöver ett delmål. Genom att länge och väl ha klurat över vad för sorts delmål jag skulle kunna ha, som en morot för mig, så kom jag äntligen på det! Om jag går ned till en viss vikt så ska jag ta mig råd till att tatuera mig! Motivet är redan valt och även vart den ska sitta.


NU ska bara brösten få läka klart och att jag får ett godkännande av plastikkirurgen att jag får sätta igång med träningen igen!


Jag känner mig peppad igen!

 
 
Ingen bild

sclicegirl

23 september 2008 18:03

kroppen brukar plana ut sig när man gått ner till ett "bra" BMI har jag iaf läst mig till. tycker inte du behöver bli av med dom där 10kg då är redan SMAL! :)

 
Josie_k

Josie_k

23 september 2008 18:55

du, det finns inte många mindre storlekar än extrasmall! Jag köper inte riktigt att det är så många kilon, men vill du forma kroppen så e det ditt val. Men snälla, var realistisk!

http://tigerlilja.blogg.se

 
Magnus

Magnus

23 september 2008 19:18

Okej, det skall sägas direkt. Skall man gå ner i vikt genom att tänka på vad man äter så är Skånsk Äggakaka bara att glömma.
Rätten är närmast att likna med fläskpannkaka. Skillnaden är att man steker fläsket för sig själv först i stekpannan på spisen, därefter gör man en "tjock pannkaka". Se recept på http://www.icakuriren.se/recept_visa.asp?iId=3490
För din del skall du tänka på att må bra. Och som det verkar mår du bra i den vikt du har nu. Prova att ändra din bild i huvudet till den du ser i spegeln. Jag är säker på att du då ser du den perfekta Jennifer ;).

http://underbara.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mamma

23 september 2008 20:10

Det kan inte v ara så många kilon gumman, en del vikt sitter i skinnet du kommer att bli av med. Minus 13 kg så syns du inte...
Annars är belöningen, som jag vet vad och var, helt ok

 
Julia

Julia

23 september 2008 23:07

Låten är så underbar :D

Önskar jag hade min motivation o gå ner i vikt.. smällde upp som fan de sista månaden.. hoja =&&

http://kyssar.bloggagratis.se

 
cecilia

cecilia

23 september 2008 23:18

ja jag ska tatuera mig den 8/1-09

http://cecylia.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

23 september 2008 23:45

Tack för omtanken! Det känns dock bra att det gick så fort.

http://julgrisen.bloggagratis.se

 
Ea

Ea

24 september 2008 00:28

Oj, 40 kg, imponerad! Har du några tips? Jag behöver motivation...:) Lycka till så mycket själv i alla fall med dina kilon! :) Kramkram

http://eabea.blogg.se

 
Jonna

Jonna

24 september 2008 09:43

Hejhej!
Vi alla vill väl gå ner i vikt, jag håller själv på att kämpar med några kilon som jag inte vill ska sitta kvar på min kropp :) hehe

Hur gick du ner 40 kg? Genom träning antar jag? Kram

http://vackerheten.blogg.se

 
Sara

Sara

24 september 2008 10:17

Sv: Tack så mcyket =D glad jag blir.
Men vart bor du någonstans?
Nej jag tycker det är väldigt konstigt att ta betalt för en sån liten hund. Blev bara sur när jag läste de så han får inte följa med idag hehe.
Ha en bra dag.
Kramar om

http://candis.blogg.se

 
Elina

Elina

24 september 2008 11:21

Tack :)
Hehe ok. Jag har däremot nästan ingenting. Och de jag har är typ 2-3 år gamla, så jag har trötnatt på dem rejält :P Så det var verkligen dags för ett par nya för min del :)
Hur är allt efter operationen? :)
Kramar

http://eliiinas.blogg.se

 
Elina

Elina

24 september 2008 11:38

Ok :) Jo mina är väl moderna dom med. Eller går att använda, men jag är nog bara så trött på dem tror jag, eftersom jag använt dem så mycket :)

Ok, vad skönt. Vad härligt att höra :) Hoppas du är nöjd med dom också ;)

Jo det är bara bra. Japp vi trivs :)Så härligt med stor gård att ha hunden lös på :)
Kram

http://eliiinas.blogg.se

 
Jonna

Jonna

24 september 2008 11:47

ja klart vi får peppa varann, det är bara kul att hjälpa andra! men du ser inte direkt ut att behöva gå ner i vikt heller?
läste en annan kommentar från en tjej här på din sida, nåt om extrasmall på kläder.
har du det eller och vill gå ner 10 kg?

http://vackerheten.blogg.se

 
Sara

Sara

24 september 2008 12:03

Oj hehe =D har jobbat för Dalatrafik nämligen. De borde vara samma regler på bussar överallt!
Aww =D älskar man någon så flyttar man med hehe jo jag flyttade för my love, distans funkar inte i längden.
Kommer du från Säter från början?

Mina vovvar är en Jack Russel och en chihuahua/papillon. Två underbara älsklingar. Men visst blir man sugen på att skaffa fler?? =D Vill så gärna ha en fransk bulldog som du har, speciellt efter att ha suttit hela kvällen igår och kikat på valpisar som pratar och härjar, gud vilka härliga hundar det verkar vara.
Kramar om

http://candis.blogg.se

 
Jonna

Jonna

24 september 2008 12:03

haha nej men har du xtrasmall på vissa klädesplagg så är du ju mindre än mig, så då kan du sluta vara avundsjuk när du ser mina bilder:) haha
Förstår att du vill bli av med det s.k överskottshuden, självfallet. Men i dagens samhälle kan jag inte låta bli att förundras över om du kanske inte har en konstig kroppsuppfattning?
Människor som varit "stora" och gått ner mycket i vikt, ser oftast sig själva som stora fastän dom gått ner.. Vad säger dina nära och kära?
Ta hand om dig. Kram

http://vackerheten.blogg.se

 
Elina

Elina

24 september 2008 12:36

Haha nej precis :P

Ok, men det låter ju bra :) Kul för dig!

Jopp, idag blir det en :) Fast måste duscha busfröt först, han har rullt sig i nå skit igen. =/ Hm!

Ja, du får komma å hälsa på någon gång :)
Kram

http://eliiinas.blogg.se

 
Jonna

Jonna

24 september 2008 12:47

ja men då lär du ju vara rätt liten o nätt ändå. du har inte tänkt på att försöka forma kroppen ist för att gå ner? att hålla på med vikter o styrketräning gör ju sjukt mkt för formen.

jag har oftast 38 och medium i kläder, dock kan jag pressa in mig i strl 36 nån gång ibland när jag har tur ;) haha

http://vackerheten.blogg.se

 
xonx

xonx

24 september 2008 12:58

Tackar P fortsätt gärna att besöka mig :)

http://xonx.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennifer - 21 juni 2011 23:45


Jag är en periodare. Det har jag alltid varit och kommer så att förbli. Jag ger allt eller inget. Det gäller alltifrån träning till bloggning. Och idag när jag och Carro tog oss en joggingtur så tänkte jag, ähh, what the hell - jag kör igång bloggand...

Av Jennifer - 19 maj 2011 22:30


Fick veta idag att ha en åsikt är detsamma som att ta sig ton. Vara uppkäftig. Jaha - så det alltså så det går till i  t.ex. politiken då? Reinfeldt tar sig ton när han har en åsikt. Herr Borg är tydligen också uppkäftig när han står för det han tyck...

Av Jennifer - 18 maj 2011 23:15


Vill ha knallröda läppar ala' Marilyn Monroe! Tycker det är huuuur snyggt som helst! Klassiskt och sexigt. Jag borde ju passa i rött med tanke på mitt mörka hår och ljusa hy. Brukar få höra att jag har "Snövit hy". Lär banne mig ta och köpa ett rött ...

Av Jennifer - 18 maj 2011 22:00


På Niklas alldeles egna initiativ så har vi idag käkat lunch med våra mödrar. Helt otroligt! Sen tog vi varandra i kragarna och städade hemmet. Man kan vällan minst sagt säga att det var välbehövt. Jag slängde i några maskiner med tvätt dessutom så n...

Av Jennifer - 17 maj 2011 22:30


Känner sig rätt sliten efter två jobbiga dagar på arbetet. Ibland tär det på en att arbeta inom psykiatrin. Man vet aldrig vad som hända skall... SÅ det kändes inte mer än rätt att ta sig en powerwalk tillsammans med Carro direkt efter jobbet idag! T...

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards