Alla inlägg under december 2007

Av Jennifer - 20 december 2007 20:40

Mitt i allt plockande så kom jag på en sak jag gärna hade velat ha i julklapp:

En korg/låda (svart,vit eller "träfärgad", som ser snygg ut, gärna med ett lock som kan fällas upp och ned! En sådan vill jag ha i hallen, på golvet (nedanför byrån med alla parfymer) och i den ska alla jäkla leksaker förvaras! Daizy har en förmåga att lägga minst 1-3 leksaker lite varstanns, gärna där man snubblar på dem!!! SÅ, den som inte köpt julklapp åt mig ännu - nu vet ni vad jag verkligen vill ha! :P


Det hade passat riktigt snyggt in i hallen med, och poff så slipper jag och Per (läs: mest jag) snubbla över alla leksaker! ;)


Av Jennifer - 20 december 2007 20:08

Medans jag vilar min brända hand kan jag passa på att lägga in en bild på lilla Zelma när hon sover - hur söt som helst!



Av Jennifer - 20 december 2007 19:55

Har idag ägnat mig åt att köra en massa köttbullar och lussebullar inför jul! Har gjort köttbullar av 3kg färs till mor och far (till jul) och sen har jag gjort köttbullar av 2kg färs till mig och Per som jag redan frusit in. Tog ca. 2-2,5 timme att göra alla köttbullar och diska efter mig mm :P Tycker faktiskt jag är riktigt effektiv! ;) Nu har jag precis gjort klart lussebullarna som vi ska ha under julhelgen - blev en hög med lussebullar! :) Dessvärre måste min ena grytvante börja bli dålig eller något, för när jag skulle ta ut den sista plåten med lussebullar ur ugnen brände jag hela handflatan genom vanten! :S Jag skrek till och släppte heeela plåten! Alla lussebullarna klarade sig, ingen föll på golvet - turligt nog! Men min hand dunkar och svider!!!!! Har haft den under rinnande kallvatten hur lääänge som helst och smörjt in med aloe vera, men smärtan försvinner inte, och det börjar redan bli en stor äcklig blåsa på handen... :S FAAAAAAAN! Jag som inte är klar på långa vägar ännu med allt för idag! Jag ska dammsuga, ev. göra rent i badrummet, småplocka i köket och ställa iordning. Sen har jag marsvinen med... Och Daizy och Zelma ska fixas med.... Jag som knappt ens kan använda högerhanden - jaaaaa, självklart var det min högerhand som brändes - bara för att jag är högerhänt!!!


Hade hur mycket julkänslor som helst för en stund sen, men nu är de borta! Nu känner jag mig bara grinig och negativ! Och saknar Per gör jag med! Gaaaaaaaah!


Av Jennifer - 19 december 2007 19:58

Försöker hålla mig sysselsatt mest hela tiden i nuläget.

Jag är ensam hemma då Per för tillfället sitter på tåget hem till sin familj nere i Halmstad. Känns riktigt trist att vara ensam hemma, alldeles ensam... Saknar Per redan! Vi är nästan aldrig ifrån varandra - och eftersom vi bor i en liten etta har jag vant mig vid att han alltid är i närheten. Jag har iaf Daizy och Zelma kvar här hemma (hunden och katten), så något sällskap har jag. ;)


Jag kommer vara ensam hemma tills den 28/12. Känns som en evighet! Jag är även grymt mörkrädd och tycker det är jobbigt att sova ensam - så usch säger jag bara! Haha. Behöver en sovkompis nu! :P Värst av allt känns julafton, skoj att sova själv då.... Och att inte få fira jul med den man tycker riktigt mycket om! Tur att vi kan höras via telefonen iaf. :)


Nej, nu borde jag gå upp i huset och ta hand om alla marsvinen. Då sysselsätter jag mig iaf minst 1 timme. :P Har redan hunnit med att sjunga i en timme, käka mat (pastasallad med kyckling, fetaost och oliver) och kika lite på tv. Har mer att göra ikväll. Diska, plocka iordning lite, fixa med oriflame osv. Så sysselatt kommer jag vara för kvällen - bara jag har orken. :P

Av Jennifer - 19 december 2007 18:29

Lista

(x) snott den här listan
( ) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
( ) åkt jorden runt
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) hånglat med någon av motsatt kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(/) dumpat någon
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
(x) hånglat med en främling
(x) gått på en blinddejt
(x) varit kär i en lärare
(/) sett någon dö
( ) haft sex med fler än en samtidigt
( ) flugit
( ) haft sex med någon av samma kön
(x) haft sex med någon av motsatt kön
( ) sett en del av mig själv brinna
( ) ätit sushi.
( ) varit i ett våldsamt förhållande.
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) gjort en snöängel
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) tittat på en solnedgång
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit missförstådd
(x) vunnit en tävling
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
(x) hatat mitt utseende
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) varit vilse
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) sjungit karaoke
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
(/) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) sjungit i duschen
(x) drömt att jag gift mig med någon
( ) cyklat runt Bornholm.
(x) fastnat med tungan i metall
(x) stannat uppe hela natten
(x) blivit puttad i vattnet med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
( ) brutit ett ben
( ) hånglat med en tjej i militäruniform
(x) legat på sjukhus
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
( ) varit kär i en tjej
(x) varit kär i en kille
( ) varit beroende av ficklampsbatteri
(x) känt mig elak
(x) badat naken
(x) solat naken ute bland andra
(x) fått en stöt
(x) drömt att jag haft sex med en vän/flera vänner

Av Jennifer - 19 december 2007 18:15

V.51, Frågor kring julen


  • Var och med vilka ska du fira jul?   Jag ska fira jul hemma hos mina föräldrar tillsammans med dem, syster Josefine + särbo och även morfar som kommer upp till jul. Jag hoppas det blir en bra jul, kommer dock sakna Per - första julen utan varandra....
  • Köper du mycket julklappar, har du köpt klart eller har du några kvar?   Jag köper faktiskt en hel del julklappar till andra. Försöker alltid se till att de ska vara speciella för varje person. Men detta år har det inte varit lätt med julklappsinköpen! Jag har några kvar att köpa - blir väl en snabb vända här i stan imorgon för att se om jag gör några fynd. ;)
  • Vad önskar du dig i julklapp?   En fransk bulldogg! Haha. Men detta får jag vänta med ett år till - då ska jag bara ha en liten fralla! ;) Annars då. Hmm... Massa kläder (redan inhandlat) och sen vet jag inte alls. :P
  • Vad betyder julen för dig?   Julen betyder massor för mig! Umgås med nära och kära, maten, julklapparna (både ge och få) osv.
  • Har du gran, vilken sort och när ställer du in/klär den?   Detta är första året som jag och Per klämt in en julgran i våran lilla lägenhet. :)  Tanken är att vi ska klä julgranen dagen innan julafton - men eftersom han rest till Halmstad under julen så klädde vi redan granen i lördags! :D Vi har platsgran.

Av Jennifer - 17 december 2007 17:34

Dagen har spenderats med en liten sväng till Kupolen i ett tappert försök i den eviga julklappsjakten! Kan inte påstå att varken jag eller Per hittade någonting alls! Blir tokig! Är inte klar på långa vägar med julklapparna - och på råga till allt så kan jag inte hitta det där lilla extra som jag vill att julklapparna ska ha... Jag får väl göra som jag gjorde när jag var liten: slå in mina egna saker (då gärna sådant jag fått i julklapp året innan),  ge bort det till en kär familjemedlem för att sedan 5-30 minuter senare ta tillbaka det! HAHA. ;) Nåväl, shoppingen idag låg inte helt på minus då jag köpte mig själv två välbehövda bh:ar. En svart och en vit. :)


Kan meddela att jag nu är nyfriserad! Håret är urtunnat till tusen och nu kan man se mina ögon som annars är väl dolda av min gigantiska snelugg! ;) Dock måste jag erkänna att jag trivs som bäst bakom min lugg, så jag kan kika upp underifrån den. ;) Per har lovat att hjälpa mig tona håret - han gör det så himlans bra! Dagens lilla "underverk" för mitt hår har gått på 520:- sammanlagt, med klippning och toning. En tidig julklapp för mig kan man säga. :)



Av Jennifer - 16 december 2007 21:15

Tänkte göra en liten uppdatering av den här söndagen. :)

Eftermiddagen spenderades med några kompisar. De skulle gå på en julshow här i Säter och hade en biljett över så jag blev medbjuden. ;) Showen var bra, dock blir jag så oerhört trött på alla dessa fejksmil vissa "lägger upp"! Varför inte le bara för att man har skoj och vill visa glädjen??? Själv är jag expert på fejksmil, tyvärr. Jag fejkade mycket för ett par år sedan - var enklast så för mig då, jag slapp visa hur ledsen jag egentligen var... Jaja. För att fortsätta till idag så har jag nu på kvällen varit upp till huset och fixat med marsvinen. Alla såg ut att må bra. :) Dock är SCh KizBaz Look at me grinig mot sina burkompisar (som också ställs ut!) och är inte sen med att hugga dem rejält så nu får Look sitta i en egen bur tills hon i början på januari ska sättas med hane. Trist för henne, men jag har ingen annan hona som kan sätta henne på plats.


För tillfället sitter jag här med Zelma i famnen, hennes sår/ärr luftas och ska smörjas in, samt att hon ska få sin cortisontablett. Efter att jag är klar med Zelma så ska jag och Per mysa lite och äta lite gott. :) Jag är grymt sugen på ostbågar, så sådana har vi inhandlat idag. :P


Kan för övrigt säga att den här dagen har varit såååå skön! En heeeeel dag att bara slappa på och slippa all stress. Såååå härligt!


Hoppas alla har haft en trevlig tredje advent och fått chansen till att bara njuta av lite lugn och ro! (Iaf för någon timme ;P )

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards