Alla inlägg den 27 mars 2011

Av Jennifer - 27 mars 2011 14:00

Snäll som jag är så vill jag här med tipsa er om att micrade vita bönor  i n t e  är gott! Men vad gör man inte när man är sjuktbakis och inte har någon mat hemmaväll? Jo man letar sig in till skafferiets mörkaste vrå och nämen titta där, där stod en burk med vita bönor. Mmm tänker du och vips så ställer man in en skål med kladdet i micron och lika fort som det går att få kladdet varmt med minsta möjliga ansträngning så hinner man slänga ned det i vasken. Fortfarande hungrig. Sådärja, nu besparar jag er frestelsen att micra vita bönor. För det var ingen hit!


 


Gårkvällen då? Tjaaaaaaa. Lite förferre ute hos Westberg och sen glida in till Borlänge och gå på husgunget. En helt okey utekväll men har man besökt Sky Garden i Bali med fem våningar av absolut party så känns en utgång här hemma i Sverige rätt så banan. Platt fall, kind of. Kvällen slutade med blottande av tänder och ett ilsket morrande. Detta är anledningen till att jag helst inte umgås med tjejer - det blir oftast bråk! Speciellt om två tjejer redan från början ogillar varandra och möts upp i en sluten grupp. Och är alkohol med i bilden så är det redan förberett att smockan ska vina i luften. Onödigt. Kan härmed säga att jag inte bråkade. Nej jag gick emellan och tyckte munhugget var helt bedrövligt. Skit det samma vem som började. Var det vän 1 eller vän 2. B1 eller B2. Ska inte en krogenrunda kunna få sluta bra. Måste det kanske bli bråk åtta av tio gånger som man har en utekväll? Man går vällan ut för att roa sig? Jaja, jag är inte den som är den. Jag kan också yttra mig väldigt verbalt och vina med smockan i luften. Men man lär välja sina figter lite bättre och dessutom ha kött på benen innan man börjar gnaga av sig armen.


  

 

Nä nu får det bli en pizza! Men först ruska upp gubben och hundarna ur sängen och knata bort för att hämta flottigheten. Mmm!

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards