Alla inlägg den 20 mars 2011

Av Jennifer - 20 mars 2011 21:49

Har börjat lära Ebba lite olika trix! Att skilja på höger och vänster tass samt vinka och rulla runt. Oerhört lättlärd är hon faktiskt! När hon själv vill ska poängteras... Hon är ju en väldigt bestämd tjej! Skulle vilja gå en "trixkurs" om något sådant finns! Men det borde det vällan göra? Hade vart kul att se och lära sig fler trix med andra hundar och ägare. Att jag inte har övat mer sånt här med Ebba förr kan jag inte förstå - det är ju hur kul som helst! Åtminstone när allt klaffar och djurjäveln vill göra som man säger ;)


 





Av Jennifer - 20 mars 2011 08:41

Dagarna bara rusar iväg! Torsdagen var fullspäckad från morgon till kväll... Eller vänta nu - från morgon till morgon! Först teori, sen ungdomsträff på arbetsförnedringen. Sen hem och baka lite tills svärmor skulle komma på besök. Med sig hade hon två tulpanbuketter och en stor resväska som jag fick av henne, hennes man + Niklas mormor och morfar i tidig födelsedagspresent. Hur gulligt som helst! Sen på kvällen visade det sig att jag skulle jobba natt. Så iväg till psyket och spendera en vaken natt där för att sen komma hem, hinna sova cirkus pircus två timmar innan jag och Joel åkte till Uppsala! I Uppsala hälsade vi på syster Josefine på hennes jobb, hämtade en hylla (som jag får av mamma och pappa i födelsedagspresent!) och sen en heldag på IKEA! Och som sig bör väntar ihopsättning av möbler när man kommit hem från IKEA. Vid halv ett på natten mot lördagsmorgonen var vi klara med ihopsättningarna och lite tillfix. Sova sova säng säng ett par timmar för att sedan åka ut till psykaitrin och jobba 7-17. Stressa hem, plocka ur Niklas saker ur den gamla bokhyllan, köra iväg den och lite andra grejjor till förrådet OCH sen fick jag softa! Jag, Niklas och Joel käkade pizza och hade myskväll här hemma men för mig slutade den tidigt för jag däckade över alla kuddarna i soffan, haha. TRÖTT!


Och idag är en ny dag. Söndag är det och jag ska alldeles strax ut och gå med hundarna en halvtimme innan jag ska knata ut till psykiatrin för att jobba 10-20. Skönt att det äntligen börjar bli liiite jobb igen! På tal om jobb så fick jag veta i fredagsmorse att intervjun hade gått strålande och att dom mer än gärna ville anställa mig! "Vi alla fick samma känsla och bara kände att henne måste vi ha!" Dock är det ju bara timvik, men man måste börja någonstans i kedjan. Så ska vällan dit om någon vecka för att träffa brukaren och resten av personalgruppen samt provjobba! :) Hoppas fortfarande att höra någonting om heltidstjänsten jag har sökt, vill ha fast jobb ju! Men tillsvidare får jag knega på som vikarie som skötare inom psykaitrin och som personlig assistent. Alla erfarenheter äro goda!


  

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards