Alla inlägg den 15 mars 2011

Av Jennifer - 15 mars 2011 22:38

Har förlöst kattbebisar! Än så länge är fyra stycken ute! Är osäker på om det blir någon mer - fick inget riktigt bra "grepp" runt kattmamman för att känna efter innan jag och Niklas åkte hem igen. Joel som är den egentliga kattvakten är kvar på plats och håller koll på eventuellt fler värkar och förlossningsarbeten! Tyckte inte han skulle lämna dom då jag fick ta bort fosterhinnan, gnugga liv och skaka upp fostervattnet ur lungorna på den tredje bebisen. Dessutom föddes nog samma bebis med sätesbjudning, lille skrutten!


Nu försöka sova sova säng säng och hoppas på glada besked om antalet bebisar som är födda och vid liv när jag vaknar imorgonbitti!

Av Jennifer - 15 mars 2011 19:50

Målade naglarna idag med ett riktigt schysst nagellack! Gillar starka färger och det blir ju alltid snyggt när man kan kombinera det till en helt vanlig basic outfit. Man behöver inte vara mellanmjök helt igenom


        




    

Av Jennifer - 15 mars 2011 19:15

Gick kanoners att övningsköra med gamle farsgubben idag faktiskt! Sakta men säkert så börjar jag få in vanan med att köra bil. Men ibland går det käpprätt åt helvete - fast bra på samma gång. Som i förra veckan när jag fick köra på en alldeles isig väg med djupa bilspår. Ja men självklart så fick bilen jordens sladd och tjoff så snurrade bilen runt och landade med arslet i snödrivan på andra sidan vägen! "Fy fan vad bra jag skötte mig där!" sa jag glatt till pappa som mest såg förvånad ut. "Jaaaa, jag fick ju varken panik eller blev arg". Knuffeliknuff på bilen så var den sen uppe på vägen igen och jag fortsatte köra, nemas problemas.


Är så jävla trökigt att mest gå hemma om dagarna nu! Sen vi kom hem från Bali har jag jobbat tre gånger. TRE GÅNGER! Fatta vad lite... På hela mars månad har jag fått 4 arbetspass inbokade ute på psykiatrin. Jävla snålsparande av Landstinget med att dra in på vikarierna! 94 miljoner ska dom spara. Hur kan man "tappa" bort 94 miljoner egentligen, från första början??!! Man kanske skulle kontakta Lyxfällan och låta deras geniala hjärnor gå varma över Landstinget "hejsanhoppsan" borttappade pengar! Faktiskt. Nä jag får hoppas att lite turströssel kringelkrangel dansar runt mig snart och att ett jobb samtidigt ska dimpa ned på mitt huvud! Har sökt en del jobb inom vården och jag ska faktiskt på en intervju som personlig assistent imorgon! Dock är det endast som timvikarie samt semestervikarie. But still, alltid något. Vill helst försöka hålla mig kvar att arbeta inom vården eftersom jag har utbildat mig till undersköterska för en sisodär 80 000:-. Varför stå och sälja damtrosor eller varmkorv när man kan göra någonting annat man kan så mycket bättre??


Kom in från en powerwalk med Niklas precis. Skönt med lite bar mark så man äntligen kan öka på steget! Så jävla drygt att behöva trippa på tårna emellanåt för att inte riskera att dratta på röva och bryta sig. Gymmet har jag i princip lagt ned, ärligt talat. Har tröttnat på det helt. Känner mer för att ut och gå powerwalks och att börja löpa sen igen när hostan försvinner. Har haft en jobbig hosta i nu sex veckor... Ska få upp en riktig grym kondition igen hade jag tänkt mig! Och har jag ett riktigt flyt så försvinner några kilo med. Hade vart förjävla härligt dä'!

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards