Alla inlägg den 25 mars 2011

Av Jennifer - 25 mars 2011 23:15

Fredag hela dagen har det varit. Dagen började med jobb på avd 90, 7-16. Sen fick jag fin fint besök av mamma och broder Joel samt en stor smörgåstårta! Mmmm! Så nu är magen min full av smörgåstårta OCH kladdkaka. Hysteriskt gott faktiskt! För att inte få allt för dåligt samvete så sprang jag och Joel iväg till gymmet och körde ett pass nu på kvällskvisten. Big mistake! Jag skulle ha lyssnat på min kropp (och mitt huvud) som skrek nej nej NEJ! Kände det redan när vi sprang dit att min kropp var slö och hostan kom genast som ett brev på posten... På gymmet gick det skapligt men jag behövde bara kika på mig själv i spegeln för att se att jag var trött och slut. Jag skulle inte ha lyssnat på den lilla lilla rösten som skrek JA inom mig! Det dagliga samvetet som bara puschar på och puschar på. Ibland lär man faktiskt lära sig lyssna på kroppen med. Really.


Måste faktiskt ta och kolla upp nu om jag har någon infektion eller ej i kroppen. Har varit trött och slö länge nog nu. I sju veckor nu, snart åtta har hostan hållt i sig och jag har varit segare än kola. Blääää! Och humöret är skit till och från. Ska göra en fucking laserkonisering på måndag och jag är skraj som fan! Riktigt shitting-in-my-pants-skraj! Tänker bara på hur fel dom gjorde med Josefines konisering... Nä fy faaan! Det är snudd på att jag tänker skita i att gå dit på måndag. Skjuta upp helvetet ett halvår eller så. Förstår inte riktigt VAD dom ska ta bort NÄR dom inte såg några cellförändringar?! Dom vet bara om att jag har dom och två HPV virus eller vad det nu hette. Men ingenting syns. "Det ser så fint ut så" som läkaren ordagrannt sa till mig när hon körde upp metalltjosanfräsan i fittan på mig och skrapade loss i godan ro medan jag låg och led med gråten i halsen och hade en sköterska som höll i och klappade min hand. Så jag känner faktiskt inte för att göra en laserkonisering som jag är livrädd för (helt i onödan säkert) och som dessutom gör att jag blir invalid i sexlivet på en heeeeeel månad! Inget sex - ingenting sådant roligt. Avsugningar kan vällan gubben få så honom går det ingen nöd på, men jag dåååå??!! Nä jag ska bara få bloa mellan bena', använda "tantblöja", ha mensvärk och lukta snusk. Härligt härligt. Jag älskar att vara kvinna ibland!


 

Av Jennifer - 25 mars 2011 17:08


Kan man annat än bli kär i dom??!!! Åååå vad jag skulle vilja ha en till fralla!


Obs! Allt som sägs om den Franska Bulldoggen här ovan i filmsnutten stämmer inte! Dom kan simma och dom behöver mycket motion (det är en aktiv ras som behöver få utlopp för sin energi). Även om dom inte behöver lika mycket motion som en brukshundsras så behöver dom aktiveras! Sen kan dom även para sig normalt och det är ungefär 50% risk för kejsarsnitt.


Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards