Alla inlägg den 25 april 2010

Av Jennifer - 25 april 2010 19:09

Idag var det premiär att äta den första glassen ute i solen för mig! Piggelinglass och solsken ger verkligen vår- och sommarkänslor! <3


                  

Av Jennifer - 25 april 2010 15:15

Jag som trodde att lördagkvällen skulle sluta sådär dundertråkigt alldeles ensam och understimulerad. Men icke sa nicke! Jag bestämde mig under kvällen medans jag satt på jobbet för att gå ut och ha roligt - så jag ringde Erika W. och vi bestämde oss för att röjja loss på Folkan i Säter så fort jag hade slutat. Sagt och gjort - fy tusan vilken rolig kväll! Det dansades twist och bugg (notera här att jag inte vet HUR man dansar ngt av det, haha) och jag var en given vinnare på att bli runt snurrad lite kors och tvärs! Mina lackleggins skådade sitt slut då dom blev kaputt - men händiga Erika sydde igen dom när vi kom hem till mig, där kan vi tala om pangbrud som kan sy onykter! Själv kan jag inte ens hantera en synål nykter - det blir bara kattskit av alltihopa. Kan även vara därför som jag fick underkänt i syslöjd på högstadiet... Hmm... Nåväl, jag hade en toppenkväll verkligen - och var inte alls särskilt väck imorse när jag vaknade. Efter en dusch, en promenad med hundarna ute i friska luften och en liter vatten så kände jag mig som en ny människa igen. Great! Och när jag var sådär mänsklig så var det bara att sticka till jobbet för ännu ett 14 timmarspass - and here I am! Still alive n' kicking! Ska efter jobbet ikväll träffa Niklas och jag längtar! Hade först tänkt att jag kanske skulle sticka till gymmet, men nej, det är en dag imorgon med och dessutom en ny dag på en ny vecka. Det får bli träning då istället. Så fåre bli!


And by the way!

Idag har jag haft en såndär riktigt bra hårdag! En sån där dag när man riktigt känner sig snygg i håret - och det bästa av allt är att jag har inte fixat håret ett endaste dugg förutom att dra två tag med plattången över luggen! Aaaaah, love those days!


        


                                     


Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards