Alla inlägg den 8 april 2010

Av Jennifer - 8 april 2010 23:00

Idag har jag haft en riktig jävla skitdag! En tuff dag på jobbet (rent mentalt) som verkligen sög musten ur mig. Var helt slut när jag kom hem, ville bara lägga mig ned och sakta självdö. Och när man tror att det inte kan bli värre så hade jag inga pengar på kortet när jag skulle betala i kassan på Konsum. Heeelt tomt på kontot, wiiihoooo! Och vad är det för datum idag liksom, den 8... Inte ens mitten av månaden... I och för sig fick jag ingen bra lön den här månaden, den sämsta på länge... Och när alla räkningar var betalda så fanns det bara 1000:- kvar att äta och leva för, but still... Nej, jävla skitdag! Tänkte inte ens gå och träna för jag var så slut men jag tvingade iväg mig själv och körde ett axel- och magpass nere på gymmet. Drog sen ut hundarna på en timmes powerwalk i regnet. Jag hatar regn. Men motionera bör man. Sen var det bara att dra fram dammsugaren och även moppa av golvet för allt grus som hundarna släpade med sig in efter promenaden. Behöver nog inte ens nämna att jag kände för att självdö ännu en gång. Har fan städat av golven varje dag i en veckas tid nu, men det märks knappt - blir tokig!


Till det lilla som har varit positivt idag så gjorde iaf träningen susen för humöret, för stunden, när lite endorfiner släpptes fria. Men det som fått mig att le äkta och uppriktigt för fösta gången idag var ett enkelt telefonsamtal. Tänk vad en sån liten grej kan göra! Glad vart jag iaf, riktigt glad! :) Jag både log och skrattade utan att det kändes påklistrat eller ansträngt. För idag har jag verkligen inte varit äkta och som sagt - en riktig jävla skitdag...


Tomorrow is another day!

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards