Alla inlägg under maj 2009

Av Jennifer - 20 maj 2009 22:31

Har varit hos mina föräldrar idag och firat lillebror Joel på hans 20 årsdag! Det var presentöppnande, grillning och en hel del goa skratt :) Jag har gått och blivit en riktig liten linslus så jag finns med på en massa foton, dock inte alltid så vacker på alla. Men ähh, jag bjöd lite extra på mig själv helt enkelt ;) Lägger upp tre bilder från kvällens firande, kanske kommer fler vid ett senare tillfälle :)







Av Jennifer - 19 maj 2009 23:48

Har sprungit 6 km idag och jag är galet nöjd med min prestation! Kom in i andra andningen nästan på en gång och allt flöt på suuuuuuuuuper bra! Jag riktigt kände hur endorfinerna sprudlade runt i kroppen. :P Efter dusch och lite tillfixning kom mamma på besök med min examensgåva från morfar. Han är lite sent ute med den kanske eftersom jag gick klart undersköterskeutbildningen i december-08 haha. Men men, bättre sent än adrig ;) Fick ett halsband med sötvattenpärlor, det är ett fint halsband men inte min stil riktigt... I vilket fall som helst så lär jag väl se till att använda det för att glädja hans gamla hjärta. Nåväl, med presenten var det även ett brev och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det, haha.  Han skrev iaf några gulliga rader som värmde lite i själen :) Sen skrev han att det var viktigt att välja rätt man, då jag ska leva med den i med- och motgångar, ge mina barn rätt gener och en god start i livet. Han skrev även att det är ett stort och allvarligt uppdrag med konsekvenser långt in i framtiden, det fordrar eftertanke. Jaha?! Betyder det nu helt plötsligt att jag ska börja producera barn? Att jag är dålig på att välja karlar? Eller att jag helt enkelt ska ge faan i både karlar och producera barn? Haha. I dont know. Det enda jag vet är att den gamle gubben är en aning knepig haha. Gamla gamla Morfar :P


På kvällen var jag hem till brudarna och hängde, galet härligt! Vi snackade en massa om allt och inget, åt godis, skrattade och bara var helt enkelt. Jag hade mina doggisar med mig och bestämde mig för att testa att cykla med Ebba. Sagt och gjort så stack jag och Ebba iväg på en cykeltur och Ebba LOVED IT! Förutom att hon först i början försökte bita tag i cykeldäcken, hmm... hehe ;)



Av Jennifer - 18 maj 2009 23:55

Fick en sånt otroligt lyckorus för någon timme sedan! Vet inte vad som satte igång det heller - det bara "sprakade" till och jag kände mig varm, glad och helt enkelt lycklig! Jag riktigt kände hur leendet växte sig stort och hur det riktigt ryckte i kroppen av glädje! Jag började studsa runt i lägenheten skrattandes och sjungandes för mig själv! Var nog evigheter sen jag fick ett sånt tokryck! Hundarna hakade på och sprang runt i lägenheten alldeles vilda till mina glädjerop :) När jag studsat klart ställde jag mig framför spegeln och begrundade mig själv. Mitt självlockiga hår stod åt alla håll och kanter och såg riktigt härligt yrt ut! Mina gröna ögon glittrade och munnen den log. Jag granskade mitt osminkade ansikte både länge och väl och började tillslut skratta! Det riktigt bubblade upp och jag kände mig... ... Jag kände mig värdefull. Jag kände mig vacker.



 

Oförglömligt ögonblick


Av Jennifer - 16 maj 2009 20:12

Humöret har verkligen inte varit på topp idag! Jag har varit grinig som fan, skrikit och helt enkelt varit jävligt lack på allt! Exet kom inte och hämtade grejerna idag (varför är jag inte förvånad?!) så då åkte vi (jag, mamma och pappa) och lämnade dom där han nuförtiden huserar. Så jag har burit all "skit" ut ur lägenheten, upp på släpet och sen till sist ta ned det från släpet och dumpa det utanför hans lägenhet. Alla hans grejer är nu avlämnade, vi båda har skrivit under bodelningsavtal och jag har köpt ut honom från alla möbler som köptes gemensamt förra året! Och det viktigaste av allt: hundarna är och förblir mina, så som det ska vara! Jag är äntligen FRI! :D It's all dead and gone! Det enda som ligger kvar och gror är det som finns hos åklagaren och jag har inte en aning om vad som kommer att ske, But hey - det rör mig inte i ryggen! Jag kan bara säga så mycket som det här; som man bäddar får man ligga! Sug på den du!




Jag är stark, vild, vacker och fri!



Av Jennifer - 14 maj 2009 21:58

Sådärja! Har precis packat klart och stuvat undan min föredettas alla saker och möbler, så han kan komma och hämta det ihelgen! Det har tagit i princip hela dagen att få ordning på allt, och då har jag även haft hjälp av min snälla mamma med packningen!!!! <3 Känns oerhört skönt att ha det här fixat och veta att allt kommer försvinna! Få ett rejält avslut på den här "cirkusen"! Känner mig lättad men samtidigt vet jag att det fortfarande är en del kvar i det här som kommer att dröja ett tag... Har väntat på besked av åklagaren sen i början av april om det kommer bli någon rättegång och i sånt fall NÄR den kommer att inträffa. Vill bara att allt ska vara över, begrava det för gott!




Av Jennifer - 13 maj 2009 22:36

Tatueringen sitter på min högra fot. Längs med fotens utsida står mitt namn, Jennifer, och mitt på foten sitter en stor, färgglad och vacker fjäril. Jag ville göra en tatuering som betyder någonting för mig. Någonting som har en mening. Anledningen till att det blev just en fjäril är att varje gång jag ser en fjäril så känner jag glädje. Fjärilen är ett litet liv, det är en fri varelse. Min fjäril symboliserar frihet. Min frihet. Den symboliserar allt jag hittils har gått igenom i mitt liv - och allt jag kommer möta i framtiden.








Av Jennifer - 13 maj 2009 21:56

Har haft några tok mysiga dagar tillsammans med älsklingen! Han kom hit i fredags och åkte nu ikväll. Det känns galet jobbigt när han åker hem! Jag hatar att känna den känslan jag får när han åker ifrån mig. Allt annat känns så rätt. Och just det känns så fel. Det passar inte riktigt in. Så nu sitter jag här, kärlekskrank och längtar efter honom som om jag inte är kapabel till någonting annat. Saknad - det är något väldigt knixigt!



Dagarna har rullat på sjukt fort och dom har spenderats med en massa mys, glädje och skratt! Patrik kan verkligen få mig att skratta och slappna av! Jag ler så mycket när jag är med Patrik att jag nästan får kramp i dom små smilgroparna jag har. :) Dom få dagarna det har varit både sol OCH uppehåll har vi grillat! Och jag testade på att göra guacamole och det var ett stoooort never again! Haha. Jag hade i såååååå mycket vitlök att det tårades i ögonen och kliades i halsen när man åt den! Haha. Och om jag reagarerar - då är det verkligen illa! ;) Igår var jag, Patrik och Emmie in till Avesta då jag skulle tatuera mig! Träffade även en av Patriks kompisar, Andreas, and damn! Han är nästan grövre i käften än vad jag är när det kommer till sexsnack! Men ingen slår mig haha ;) Sucker! Och tatueringen då - den är jag GALET nöjd med! Den ser precis ut som jag (faktiskt) hade föreställt mig den! :D När jag inte beundrar den så tittar jag på min högra arm för där sitter någonting jag tycker mycket om. Där sitter ett vackert silverarmband som jag fått av Patrik! Det är ett av de finaste smyckena jag har - I really love it! Det betyder! DU betyder! <3


Av Jennifer - 10 maj 2009 13:09

Milow - Ayo technology 


She work it girl, she work the pole
She break it down, she take it low
She's fine as hell, she about the dough
She doing her thing right on the floor
Her money money, she makin'
Look at the way she shakin'
Make you wanna touch her, wanna taste her
Have your lustin' for her, gone crazy face it

She's so much more than you're used to
Know's just how to move to seduce you
She gone do the right thing and touch the right spot
Dance in your lap till you're ready to pop
She's always ready, when you want it she want it
Like a nympho, the info, I show you where to meet her
On the late night, till daylight the club jumpin'
If you want a good time, she's gonna get you what you want

Baby it's a new age, you're like my new craze
Let's get together maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy, spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying
Ayo, I'm tired using technology, why don't you sit down on top of me
Ayo, I'm tired using technology, I need you right in front of me

In her fantasy, it's plain to see
Just how it would be, on me, backstrokin', sweat soaking
All into my set sheets
When she ready to ride, I'm ready to roll
I'll be in this bitch til' the club close
What should I do, on all fours
Now that that shit should be 'gainst the law
Different style, different move, damn I like the way you move
Girl you got me thinkin' 'bout, all the things I do to you
Let's get it poppin' shorty we can switch positions
From the couch to the counters of my kitchen

Baby it's a new age, you're like my new craze
Let's get together maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy, spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying
Ayo, I'm tired using technology, why don't you sit down on top of me
Ayo, I'm tired using technology, I need you right in front of me

Ooh, she wants it, ooh, she wants it
Uhm, she wants it, I gotta give it to her

She wants it, uhm, she wants it
Mmh, she wants it I gotta give it to her
I gotta give it to her

Baby it's a new age, you're like my new craze
Let's get together maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy, spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying
Ayo, I'm tired using technology, why don't you sit down on top of me
Ayo, I'm tired using technology, I need you right in front of me.

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards