Alla inlägg den 19 maj 2009

Av Jennifer - 19 maj 2009 23:48

Har sprungit 6 km idag och jag är galet nöjd med min prestation! Kom in i andra andningen nästan på en gång och allt flöt på suuuuuuuuuper bra! Jag riktigt kände hur endorfinerna sprudlade runt i kroppen. :P Efter dusch och lite tillfixning kom mamma på besök med min examensgåva från morfar. Han är lite sent ute med den kanske eftersom jag gick klart undersköterskeutbildningen i december-08 haha. Men men, bättre sent än adrig ;) Fick ett halsband med sötvattenpärlor, det är ett fint halsband men inte min stil riktigt... I vilket fall som helst så lär jag väl se till att använda det för att glädja hans gamla hjärta. Nåväl, med presenten var det även ett brev och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det, haha.  Han skrev iaf några gulliga rader som värmde lite i själen :) Sen skrev han att det var viktigt att välja rätt man, då jag ska leva med den i med- och motgångar, ge mina barn rätt gener och en god start i livet. Han skrev även att det är ett stort och allvarligt uppdrag med konsekvenser långt in i framtiden, det fordrar eftertanke. Jaha?! Betyder det nu helt plötsligt att jag ska börja producera barn? Att jag är dålig på att välja karlar? Eller att jag helt enkelt ska ge faan i både karlar och producera barn? Haha. I dont know. Det enda jag vet är att den gamle gubben är en aning knepig haha. Gamla gamla Morfar :P


På kvällen var jag hem till brudarna och hängde, galet härligt! Vi snackade en massa om allt och inget, åt godis, skrattade och bara var helt enkelt. Jag hade mina doggisar med mig och bestämde mig för att testa att cykla med Ebba. Sagt och gjort så stack jag och Ebba iväg på en cykeltur och Ebba LOVED IT! Förutom att hon först i början försökte bita tag i cykeldäcken, hmm... hehe ;)



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards