Alla inlägg den 7 maj 2009

Av Jennifer - 7 maj 2009 22:59

Idag har alla negativa tankar varit som bortblåsta! Jag har varit lätt i sinnet och inte alls känt någon sorts "tyngd" över mig. Superskönt!


Vilket konstigt väder det har varit idag! Först på morgonen och förmiddagen var det relativt varmt och solsken och sen på eftermiddagen en massa regn?! Och nu på kvällskvisten duggregn med sol?! I don't get it... Jag passade iaf på att steka lite i solen på förmiddagen! Jag och min brukare satt ute i solskenet på hans altan och njöt. Han halvslummrade och jag poppade musik och sjöng med, härligt! Har även fått mig lite kvällssol när jag var ute och gick långpromenad med hundarna, vi var vällan ute och mös runt iaf 75 minuter :) Sen stod jag och snackade lite med Moa vid hennes jobb och sen fick hundarna kuta lösa bland en massa träd, buskar och snår. Tränade lite inkallning med dom också och Ebba skötte sig kanonfint, helt otroligt! :D


Väl hemma käkade jag min "middag". En burk tonfisk med en halv tomat och en halv paprika. Kan inte påstå att det var direkt gott, men det var inte äckligt heller! Lite väl torrt och smaklöst kanske bara haha. Men otroligt nyttigt och proteinrikt ;) Och just nu är jag i full gång med att färga mina ögonfransar och ögonbryn! Skönt att få lite färg på dom, annars är dom ju alldeles ljusa, nästintill blonda så haha.




Imorgon kommer min babe! Lovely! <3


Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards