Alla inlägg under mars 2009

Av Jennifer - 15 mars 2009 19:37

Fy faan vilken galen helg det har varit haha! Oh my god säger jag bara! ;) I fredags var de ju kryssning som gällde och jag hade galet skoj! Full kastrull var jag och jag ägde i alla hytter haha. Vet inte riktigt hur det kom sig att jag kutade runt i olika hytter och röjde, men de gjorde jag tydligen iaf haha. Och jävlar vad förvånade vissa karlar blir när dom inte får som dom vill. Nog fan satte jag en hel del på plats iaf, fucking idioter! :P Och som vanligt får jag höra att jag är knullvänlig... Det spelar fan ingen roll vart jag är, men det är tydligen vad jag duger till. Tar det faan inte som en komplimang ens längre, jag blir bara grinig och ger dom en rak höger hahahahaha. Kvällens sjukaste kommentar jag fick var av en kille som frågade om han fick stoppa upp ett vingummi i fittan på mig eftersom han inte fick ligga med mig! Whaaaaaat? Haha - det finns verkligen sjuka jävlar överallt! Och dom andra brudarna blev raggade på med en massa lama raggningsrepliker haha. Weird! ;) Dagen efter var vi brudar lite sega och som vanligt är jag korkad och flänger ur mig knasiga kommentarer ;) Jag tänker inte riktigt innan jag öppnar käften alla gånger tror jag haha.


Vä hemma i Dalarna igen så var de bara till att fortsätta dricka och sen ut på krogen och flänga lite med Moa och Jessika ;) Dom stack sen på efterfest med ett gäng karlar och jag for hem till hundarna. Efter en stund fick jag besök av tre skävekarlar som jag stöddade upp mig mot haha. När klockan var sex på morgonen så kröp jag ned i sängen, heeeelt slut efter att ha supit sen fredagförmiddag nonstop haha.


Och idag har jag bara tagit de lugnt, njutit lite i vårsolen och myst runt i min skinnjacka! :D Ska om en stund gå hem till bästa brudarna och hänga lite. Kan behövas, jag är sjukt lack idag och behöver få annat att tänka på. Ibland blir jag bara så besviken... Tror nästan jag blir mest besviken på mig själv som är så pass naiv som jag faktiskt är...


Ähh, dags att rycka upp sig nu! Bjuder på en rumpbild på mig själv! Haha





Av Jennifer - 13 mars 2009 10:40

Ska om en liten stund åka iväg på kryssning, känns galet skoj att få komma iväg lite! Att jag dessutom är nyklippt, nyfärgad, har färgat ögonbryn och ögonfransar, gjort fransk manikyr + hunnit sola lite solarium gör ju inte saken sämre! ;) Känner mig sjukt fräsch och faktiskt riktigt söt! Humöret är det lite si och så med, men jag blir säkert på bättre humör med lite alkohol i kroppen! :)



Av Jennifer - 9 mars 2009 21:27

Jaaaa, då har vällan både rörmokaren, vaktmästaren och vaktmästare nummer två sett mig naken då. Great! Rörmokaren var först på tur precis innan jul. Han klev in i badrummet precis när jag valde att kliva ur duschen... Och ja, idag var det vaktmästarnas tur. Precis när jag skulle hoppa in i duschen knackar det på dörren några gånger. Jag rycker åt mig en handduk, går ut i hallen och då kliver vaktmästaren in genom dörren. Kändes inte alls olustigt att stå där med en liten handduk framför sig och försöka dra bort Ebba från hans ben så han kunde komma in helt i hallen. Där fick han sig en kikeluring! Han går in i köket och fixar med det han skulle göra och jag vänder mig om, så jag står med ryggen bort ifrån honom (mot dörren), ja men se där - då kommer den andra vaktmästaren in genom dörren och får span på en naken Jennifer! Klockrent!


När jag sen skulle ut och gå med hundarna så träffade jag på den andre vaktmästaren och han log och vinkade då så glatt när han såg mig! Det är bara... sååå typiskt att något sådant händer mig haha! :P



Av Jennifer - 7 mars 2009 23:29

Trots en sjukt dålig natt med bara två timmars sömn (sover dåligt när jag är sjuk...) så knatade jag iväg till jobbet imorse! *stolt* Kan vällan inte direkt påstå att jag var särskilt pigg ELLER frisk men ibland är det bara att bita ihop ;) . Imorse låg tempen bara på 37,8 så snart borde jag vällan vara tillbaka på min normaltemp (35-36,5 grader). Bara hostan och det onda i halsen försvinner så kommer jag vara fit for fight igen! :D Jag är galet pigg just nu! Övertrött kanske? Hade jag varit frisk så hade jag säkert stuckit ut och sprungit bara för att göra av med en massa energi! Men näääääääääää.... Istället sitter jag här med hosta och ser förjävlig ut hahahahahaha. :P Fjärde dagen på raken som jag går runt osminkad. Det börjar kännas lite väl... hmm... Blekt nu ;) Men jävligt skönt är det! :D



 

Lääääängtar som en tok tills nästa helg! Friday I'm in looooove! ;)




Av Jennifer - 5 mars 2009 19:05

Nu får det faan vara slut på det här med att vara sjuk! Är rastlös som fan men orkar inte göra någonting! :( Hostar mest hela tiden, har ont i halsen som fan, huvudet dunkar och jag har fortfarande hög feber. Gaaaaah! Det är så jag blir riktigt arg på mig själv som är så jävla klen just nu!!! I och för sig kan jag ju inte rå för det, men iaf... Jag hör nämligen till den lilla skaran som vill ta hand om mig själv och inte vara beroende av andra! Men självklart kan jag ta hjälp av andra om det verkligen behövs. Men helst av allt vill jag stå på egna ben no matter what. :)


Usch jag hoppas verkligen jag mår bättre tills på lördag.... Jobbar ett 14 timmarspass då... Har inte råd att sjukskriva mig heller. That sucks! :( Så oavsett hög feber eller hur det nu är så lär jag jobba... Och så som jag mår just nu så skulle jag svimma efter bara en halvtimme-timme! Fuck!



Av Jennifer - 4 mars 2009 21:37

Vaknade flertalet gånger inatt av att jag kallsvettades och drömde mardrömmar! Mådde så jävla dåligt att jag inte ens kunde gå upp ur sängen... Har vänt och vridit på mig hela natten och försökt ligga uppåt med huvudet för att inte kvävas av allt jävla slem som "gojjat" sig i halsen... På morgonen hade jag 39.9 i temp och kunde knappt stå på benen... Halsen gjorde så ont att jag inte ens kunde dricka eller äta... Har käkat massa alvedon under dagen men febern vill inte ge sig! Den har sjunkit pyttelite bara... Jag lyckades iaf ta en dusch på eftermiddagen, men det var med nöd och näppe. Satte mig i duschen på golvet och orkade fan inte resa mig sen haha. Då är det illa :P Har inte orkat fixa mig alls idag så håret är lockigt och står åt alla håll och kanter haha. Ser ut som ett riktigt troll och jag låter inte så mycket bättre heller med skrovlig röst... Fy faan säger jag bara! Lyckades ta ut hundarna på en promenad nu på kvällen, orkade gå 10 minuter med dom bara... :S Annars har jag bara orkat dega i soffan heeeela dagen lång, galet tråkigt! Jag blir lätt rastlös så att vara sjuk passar mig inte alls ;)


Tog precis tempen igen - 39.6 grader..

Nej nu måste jag nog lägga mig ned igen, orkar inte sitta upp så länge... :(

Av Jennifer - 3 mars 2009 14:39

Helgen:

Utgång på Harrys i lördags med Emmelie och Miranda, jag hade skoj som fan! Dock var jag galet full och blev borttappad av tjejerna (vilket inte alls bekymmrade mig just då). Hade varken pengar, mobil eller leg på mig och skjutsen hade redan åkt. När krogen stängde så satte jag mig utanför och väntade på tjejerna. Satt där i kort klänning och trasiga strumpbyxor i någon timme och frös. Fick låna en telefon av någon sliskig karl som försökte ragga upp mig, ringde hem och satt sen 45 minuter till ute i 20 minusgrader och väntade på pappa som skulle hämta mig... Jag frös så mycket att jag skakade och grinade, det var helt sjukt! Och precis när pappa kom så höll jag på att somna där på bänken... :S Hade ingen känsel i varken händer eller fötter... Väl hemma satte jag mig i duschen och försökte värma mig och då somnade jag där haha. Jag var helt väck, helt sjukt! Och mina fötter var alldeles "förfrysta", dom såg helt vit/blåa ut och ådrorna var alldeles synliga och hårda - det kändes som att ta på brosk... Riktigt äckligt! Kröp väl ned i sängen vid sex på morgonen och sov några timmar... Nästa gång jag drar på krogen så lär jag nog ha handbojor och stryphalsband på mig så jag inte tappas bort haha. Det här var tredje gången på raken som jag "tappas bort". Helt galet! :P

Igår jobbade jag ett 14 timmarspass och kände mig lite småkrasslig hela dagen... och idag är jag sjuk... :( Vaknade med feber, torrhosta, täppt i näsan och halsont... Huvudet kändes som en vattenballong, alldeles "skvalpigt" och på sprickningsgränsen haha. Trots det så har jag tagit en fika med mamma och umgåtts lite. Orka sitta hemma en heeeeeel dag! Vad gör man egentligen när man är sjuk?


Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards