Alla inlägg den 15 februari 2008

Av Jennifer - 15 februari 2008 12:56

Daizy blev bättre i benet och går nu som hon ska. Ska ev. röntga Daizy i nästa vecka, men jag avvaktar under helgen. För tillfället bärs Daizy upp och ned för trappor och vi försöker ha stor koll på henne så hon inte studsar upp och ned i möbler för mycket. Daizy är min guldklimp och jag är lika skraj varje gång hon haltar till med vänsterbenet!


Igår var det även hjärtedagen och vi firade inte den på något speciellt sätt. Vi passade på att köpa pizza och äta lite sådant gott. :P Jag har halva kvar, så den ska jag äta till middag ikväll. ;) Var en rätt så "trist" alla hjärtans dag, men så kan det bli när man är sliten och har kass ekonomi. Det blir lite misär. Haha. Men samtidigt kan man vara snuttegulliga mot varandra alla dagar om året, varför hänga upp sig på en dag? :P Kvällen spenderade jag med att plugga inför prov...


Provet jag pluggade inför gjordes idag. Det var om nervsystemet och dess sjukdomar. Fick blackout när jag såg provet! Får nästan alltid det... Mår alltid lika dåligt... Sen släppte lite allt efetrsom och jag skrev det jag kom på. Så nu håller jag mina tummar stenhårt att jag klarade det! Det var det sista provet för att få Godkänt i kursen Medicinsk grundkurs. *nervös* Jag kollade även på provet för VG/MVG men lade snabbt tillbaka det och insåg att jag inte hade nerver och ork att göra det.


Jag har fått ändan ur vagnen och ska jobba både lördag och söndag. Jobbar 6,5 timme båda dagarna. Börjar 07.00-och slutar 14.00. Kan inte påstå att jag längtar... Trivs inte inom hemtjänsten men samtidigt behöver jag all erfarenhet jag kan få och framför allt: Pengarna!


En liten marsvinsuppdatering är nog även på plats: Marsvinen mår bara bra och alla bebisarna växer på fint! :) Tre djur flyttar hem till Pernilla imorgon med hjälp av Monica som tar ned dem till utställningen. Monica ska även ställa ut min finfina unghane KizBaz Loud and Clear! Tackar! :D KizBaz Lady of Glamour borde föda sina små när som helst! Hon är smällfet och ungarna vill verkligen komma ut nu. ;) Fick MM i onsdags och det var mycket intressant läsning. Extra skoj att se det jag skrivit och att de bilder jag skickade till redaktören kom med, trots att de var ngt för små. ;) Tack Johanna! :)





Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards