Alla inlägg den 7 mars 2008

Av Jennifer - 7 mars 2008 22:13

Hann inte med att skriva blogg igår då dagen ägnades åt städning, massa pysslandes med hundarna och träning. Sen kom även Mia hit! :) Jag var riktigt duktig i torsdags! Först cyklade jag 40 minuter vilket blev 28km och 424kcal. Sen när Mia hade kommit gick vi till simmhallen för att vara med på ett vattengympapass! Mitt första någonsin och gud vad jag skämdes! Haha. För det första får jag ångest bara jag ska behöva visa mig i bikini/underkläder (för mig själv), sen att andra människor kan stirra ut mig! Sen så visade det sig att ledaren för dagens pass var en manlig sådan, en stilig karl! Och där stod man i bikini, eller bikini och bikini... Sportbh och bikinitrosor - färgmatching och snygghetsfaktor = noll! Skämdes som bara den! :S Sen skvätte alla dessa tränade damer en massa vatten på en under övningarna! Haha. Men förutom all vattenkastning och själva ångesten så kändes det skönt att motionera runt i vattnet! Efter vattengympapasset simmade vi i ca. 20minuter. Så det blev en del träning ändå. :) + att vi promenerade hem, skönt!


Idag, fredag har jag, Per och Mia tagit oss en tur till kupolen för att shoppa lite! Jag hittade två fina toppar inne på Gina Tricot, tjusiga hipsters på Lindex (ääääälskar hipsters - har tusentals! :P) och lite hårklämmor på Glitter mm. Så nu är jag ngt fattigare... Attans! :P Sen på eftermiddagen kom en marsvinsbekant och hämtade hem marsvin, hela fem stycken blev det! Tror och hoppas att hon kommer bli nöjd med dem! :) Och kvällen har ägnats åt att gå ut och käka middag på en restaurang här i Säter - mycket gott och min mage är stor som en fotboll! Resten av kvällen kommer nog ägnas åt massa mys och flamms, så som det brukar bli när Mia är här och leker med oss! Hon är verkligen min och Pers bästaste bästis! :D


Och nu ska jag faktiskt ta och klaga av mig lite! Jag tränar hårt och äter ordentligt, äter knappt något onyttigt längre (får unna mig något på helgen bara) och rör verkligen på mig! Men trots detta står faktiskt vikten stilla???!!! Jag cyklar i regel 12-15mil i veckan, gör minst 400-500situps i veckan, är ute och går mycket osv. Men neeeeeeej... :S Känner mig jättedeprimerad och apful! Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! Antar att jag inte går ned i vikt av cyklingen längre. Har hört och läst att om man gör en och samma träning för mycket så går man inte ned i vikt av den. Stämmer det? Har jag cyklat "för mycket" för att minska i vikt?  Tycker det är så konstigt att ingenting händer då jag gör av med massor av kalorier per dag och vecka! Blir så less... Jag som gör så mycket - varför kan inte jag få gå ned i vikt, så som jag gjorde innan? Faktum är att jag rör mig mer nu än vad jag gjorde tidigare när jag gick ned 40kg i vikt! Gaaaaaaaaaaaaah!




Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards