Alla inlägg den 26 mars 2008

Av Jennifer - 26 mars 2008 21:11

Brist på engagemang syns nog på den här bloggens rubrik. :P


Vill börja med att tacka alla för födelsedagsgratulationerna! :D Visst var jag väl en ruskigt söt unge? Haha.


Den här dagen har varit fartfylld redan sen imorse. MEN, jag hann sitta ned och äta frukost i lugn och ro (händer nästan aldrig). Väl på praktiken har jag fått ta blodtryck  en hel del och mitt första blodprov! Fick testa på en av undersköterskorna som jobbar där - och nervös som jag var blev mina händer alldeles kallsvettiga inne i handskarna! Haha. Men jag hittade rätt kärl och det kom blod på en gång ned i röret. ;) Tummen upp för mig! Fick sluta lite tidigare och var hemma runt fem tiden - och sötaste Per var i full gång med att laga middag då! :D (Han har fått bli hemmafru när jag är på praktiken och har så mycket att göra. Mahahahahahaha).


Marsvinen har jag städat åt och gått igenom noggrant idag, och alla mår bra. :) Tre honor är dräktiga och de är beräknade att föda i april. Får vällan se när bebbarna tänker ploppa ut. :) De tjocka damerna är:

*SCh KizBaz Phoebe

*SCh KizBaz Don't Talk Just Kiss

*KizBaz Catch me if you can


Jag och hundarna tog oss en välbehövd promenad nu på kvällen, på ca. 20-30 minuter. Samtidigt pratade jag med min vän Jenny som även är Ebba's uppfödare. Blev en massa frallaprat! ;)


Den här veckan har jag inte tränat en endaste gång! :S Anledningen till det är då jag har halsont och börjar bli lite småförkyld. Då jag avrken har tid eller ork att bli ordentligt sjuk så tar jag ett uppehåll med träningen och satsar på att bli frisk. Sen ska man ju inte heller träna vid förkylning/sjukdom... Jävla skit! :S Försöker iaf vara ute och gå en del så jag får någon sorts motion. ;)



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards