Alla inlägg den 12 mars 2008

Av Jennifer - 12 mars 2008 23:10

Chris Brown - With you


(Chorus)

 Oh!
I'm into you,
And girl,
No one else would do,
'cause with every kiss and every hug,
You make me fall in love,
And now I know I can't be the only one,
I bet there heart's all over the world tonight,
With the love of they life who feel..
What I feel when I'm

With you, with you, with you, with you, with you girl

With you, with you, with you, with you, with you




Av Jennifer - 12 mars 2008 21:39

Tog mig en rejäl och ofrivillig sovmorgon imorse - gick upp halv 12! Hatar egentligen att gå upp försent, hela dagen springer ju iväg då! Har kommit in i en period där jag är så trött så trött... Har vågat erkänna för mig själv att jag faktiskt är deprimerad igen... Jäkla skit! Men jag ska ta mig ur det, det gäller bara att jag håller mig flytande och jobbar med mig själv. Sätter upp rimliga mål, försöker puscha på mig själv (och att andra kan hjälpa till med att puscha igång mig) och att jag inte bränner ut mig! Det sistnämnda är något jag har väldigt lätt för...


Har faktiskt hunnit med en hel del idag trots min ofrivilliga sovmorgon (orkade bara inte gå upp...). Har städat åt alla marsvinen och pysslat lite med dem. Har fyllt på spån och hö i transportlådorna inför helgens utställning och sen har jag kännt lite extra på SCh KizBaz Look at me och hon har allt börjat öppna sig nu! Så, det borde verkligen komma bebisar inom några dagar - spännande! När jag var klar med marsvinen skyndade jag mig hem för att ta hand om disken och sedan laga mat - grekiska biffar med ris och broccoli. Gott! :P Efter maten (och disken) gick jag och Per i rask takt ut till simhallen för att simma några längder. Jag simmade även idag 40 längder på 30 minuter. Duktiga Jennifer! :) Efter simmningen gick vi i rask takt hem. Det är en promenad på ca. 20-25minuter - härligt!


Nu sitter jag och är nördar mig medans Per är på gymmet och tränar. Och jag ska börja gymma sen, när jag känner mig starkare psykiskt. I nuläget får min egna cykling och simmningen vara min träning (+ att jag promenerar).


Dags att ge hundarna sin kvällsmat och sedan ut på promenad med dem. Efter det ska jag träna lite uppställning med Ebba. Jag försöker iaf få till allt inför hennes kommande utställningskarriär! ;) Men jag är verklgien en nybörjare på allt som har med hundutställningar att göra! :P




Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards