Alla inlägg den 5 mars 2008

Av Jennifer - 5 mars 2008 22:48

I skolan diskuterade vi den palliativa vården och jag försökte delta aktivt för att verklgien visa läraren att jag kan och vill. Men, det är så drygt för jag är inte en sådan person som hela tiden måste synas och höras (även om man kan tro det om mig), och i våran klass är det nästan som att den som pratar högst och övveröstar alla "vinner". Men jag kommenterade och diskuterade på några punkter iaf, utan att höja rösten! ;)


Marsvinen har idag fått städat i sina burar och alla klor är klippta på dem! För tillfället är det 26 marsvin i mitt "stall". Men en av mina avelshanar, är ute på parningsuppdrag för tillfället. Idag flyttade två små marsvinspojkar till sitt nya hem i Falun - lycka till med dem! :) Har fortfarande några marsvin till salu! Har bestämt mig för att sälja den snygga KizBaz Hey You då han dessvärre har en lifter/dubbel och den stör mig. Hade jag haft tillräckligt mycket med plats hade han fått stanna då han har massor att ge i avel rent rastypiskt och stammässigt! SCh KizBaz Look at me är stooooooooor om magen och bebisarna sparkar för fulla muggar där inne! Ska bli sååå spännande att se om hon får lika fina avkommor den här gången som sist!


Dagens träning har resulterat i 60 minuters evigt cyklande vilket blev 43km och jag blev av med 646kcal idag med! Dessvärre har mina lår blivit nästintill skinnflådda då sadeln skaver mot baksidan av låren när jag trampar på så där ordentligt och fort jag vill göra. (Det skaver igenom shortsen, mindre skoj...) Så jäkla drygt! Men ähh, vill man vara fin får man lida pin! :P


Nu har jag tänkt att Per ska få massera mina axlar och nacke lite, är tokstel och har fått några knutor... Hoppas Per vill massera mig, får vällan flirta in mig lite! Haha. :P


Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards