Alla inlägg den 23 mars 2008

Av Jennifer - 23 mars 2008 21:00

Är det en vanlig dag, är det en vanlig dag. Nej det är ingen vanlig dag för det är Jennifers födelsedag. Hurra hurra hurra! :D


För exakt 21 år sedan föddes jag! En flintskallig unge med ena rejäla dumboöron som stod rakt ut från huvudet - såg ut som figuren Toker, från Snövit och de sju dvärgarna. Redan på BB försökte jag rymma för första gången genom att kräla mig framåt på skötbordet och undvika ett blöjbyte. Sen fortsatte rymningarna ju äldre jag blev - men här handlade det inte om vägran till blöjbyten: jag protesterade mot att jag inte fick den där kattungen, kaninungen, hundvalpen eller hästen som jag så gärna ville ha. Som liten var jag väldigt envis och tjurig - men jag var även en glad och sprallig unge med myror i benen! Långt inom mig är jag fortfarande samma envisa, tjuriga, glada, spralliga och flintskalliga Toker! :D


Födelsedagsfirandet började redan på krogen där jag drack drinkar, dansade och roade mig (för det mesta). En välbehövd sömn intog jag, Per och Mia och sedan på morgonen blev magarna fulla då vi intog frukost, det käkades en massa ägg! På eftermiddagen var det födelsedagsfirande hos mamma och pappa där vi åt tacopaj och glass till efterrätt, Mums! Fick fina presenter!!!! En ny mobil, årskort på simhallen, en digitalvåg som även mäter kroppsfettet, två kanon bra hundböcker, halsband, nyckelknippa med små kristaller, en tjusig födelsedagsmugg, små prydnads påskkycklingar, ett ljus som doftar vanilj där det står en fin dikt, ett superfint kort (tack Josefine!), en bordslampa och en massa tulpaner! Fick även en blomma att sätta i fönstret bredvid lampan. Tror blomman hette något med paraply? (är inte blomkunnig!). Tror inte jag glömde någonting nu. Massa fina presenter!!! :D Är mer än nöjd över det jag har fått!!!!!! Jag ÄLSKAR att få presenter! ;)


Strax blir det myspys och filmtittandes med mina bästaste bästisar Per och Mia! Vet inte vad jag hade gjort utan dem! My darlings! ;)

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards