Alla inlägg den 23 april 2009

Av Jennifer - 23 april 2009 23:33

Övningskörde en sväng med pappa i eftermiddags och jag såg att han satt och kikade på mina ben när jag körde. Efter ett tag frågar han mig: "har du verkligen så korta ben?". Efter en stunds tystnad börjar pappa skratta och säger att mina ben hör till dom kortaste han har sett. Fy faaan, jävligt dålig stil av honom! :P Jag kan inte rå för att jag lär sitta alldeles inpå ratten för att nå ned ordentligt till pedalerna hahahaha. Och hur gick det för mig att köra då? Jodå, jag höll mig på vägen hela tiden och körde inte på någon cyklist, så jag lär vällan vara nöjd iaf ;) Men jag är fortfarande ingen naturbegåvning inom det här området! Stackars pappa, han ser så frustrerad ut i blicken i vissa stunder Moahahahaha ;) Patrik nämnde idag när jag pratade med honom att han vill vara med och se när jag kör... GLÖM och dröm! Så kass som jag är hahaha :P


Har varit ute och gått en massa idag i solen. Varmt och skönt, och jävligt svettigt! Har även käkat en massa sallad idag - både räksallad och tonfisksallad. Me like! En riktigt nyttig dag, om man bortser från glassen jag och Emmie passade på att käka. Men skiner solen så får man faktiskt äta glass. Det hör till våren och sommaren ;)


Kom heeeeeeeem darling! Längtar fan ihjäl mig här i bondehålan efter dig ;)

Miss you!

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards