Alla inlägg den 28 maj 2008

Av Jennifer - 28 maj 2008 22:28

Idag har dagen ägnats "helhjärtat" åt studier! Har suttit och läst och läst och läst mest hela tiden idag i den dumma Social Omsorgsboken - men tror ni att något har gått in? Suck... Får hålla tummarna att jag åtminstone kommer kunna något enstaka på provet nu på fredag - blir jag godkänd ska jag jubla av lycka för just nu känns allt tufft! Men eftersom jag är så envis och tävlingsinriktad så vill jag ju självklart ha ett högre betyg...


Studierna har gjorts utomhus idag och mina små söta fräknar på näsan är faktiskt synbara om man kikar efter ordentligt! Solsken har det varit dagen lång och numera har mina armar, rygg och bröst intagit en lysande och glödig röd färg! Jag känner mig som ett vandrande element och känna kläder mot kroppen är rena pinan - det ska bli skönt att kasta sig omkull i sängen om ett par timmar! Det positiva med att jag blev bränd nu är att jag inte behöver vara kritvit över hela kroppen i sommar. Haha.


Mina tvåtimmarspromenader gjorde jag imorse och det är såååå skönt att ha gått klart dem och veta att jag fått ordentligt med motion! Jag går dagligen i rask takt 12-14km (minst) och det är faktiskt en hel del! Sen kan det ju bli mer km vissa dagar om jag går mer - allt beror på om tiden räcker till osv. Något roligt är att några klasskompisar har kommenterat att jag ser smalare ut nu - sådant blir jag glad över! Synd att säga så ska jag gå ned ytterligare en massa kg innan jag har nått min målvikt, drygt. Det är sisådär ca. 10kg till som jag vill gå ned innan jag ska göra min bukplastikoperation (som förhoppningsvis kan göras i höst *hoppas*). Sen ett halvår senare ska jag (ska ska ska) operera brösten, lyfta och fylla dem så de ser mer naturliga ut till min kropp. Längtar tills operationerna är klara så jag får känna mig nöjd med vissa kroppsdelar. I nuläget är det inte mycket jag är nöjd med på min kropp... Det jag anses vara finast på min kropp är nyckelbenen, skulderbladen, mina gröna ögon och mitt hår (trots vissa bad hairdays).


Semester är bokad - den 9/6 drar jag, Per och hundarna ned till Halmstad för att hälsa på hans familj och släkt! Ska bi så otroligt skönt att få komma iväg! :) Vi stannar där i två veckor och direkt när vi har kommit hem börjar jag jobba på Fågelsången. Marsvinen kommer bli väl omhändertagna av mamma medans jag är bortrest, och hon är nog tacksam över det låga antalet att sköta om.


NU borde jag återgå till studierna... Har runt 200 sidor att läsa sammanlagt... Och imorgon blir det ännu mer plugga + ett studiebesök som känns onödigt att åka på, men dessa är obligatoriska... Suck....

PÅ fredag efter provet får jag iaf "sommarlov" och jag LÄNGTAR!!!!!! :D










Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards