Alla inlägg den 12 maj 2008

Av Jennifer - 12 maj 2008 22:54

Är helt slut i både kropp och knopp just nu! Har varit vaken i många timmar nu och har varit och "jobbat" i nio timmar, slutade kl. 21.00 Sen direkt efter det var det bara att ta ut hundarna på kvällspromenad och samtidigt kombinera det med att gå upp till huset för att mata marsvinen. Har precis klivit ut ur duschen och sitter nu här med lockigt hår som spretar åt alla håll och kanter! :P


I helgen föddes det en marsvinskull! KizBaz Shake Your Booty är den stolta mamman! Ska försöka hinna uppdatera hemsidan inom kort med bilder och info om kullen! Två honor (brindle och golden) och en hane (brindle) blev det iaf - Alla är till salu! Kommer minska ned ytterligare på marsvinen då tiden ej räcker till. Som det ser ut i nuläget är jag nästintill sönderstressad (skola, praktik,jobb, hundvalp + unghund, träning/viktnedgång, hushållssysslor och samtidigt försöka vara social med nära och kära) och så ska det inte vara när man är 21 år... Jag är inte stresstålig efter allt jag varit med om med mobbning mm, och jag går "in i väggen" väldigt lätt...  Skriver mer om marsvinen i ett annat inlägg en annan dag.


 

Har varje morgon nu under mina tvåtimmars promenader sett en massa citrongula fjärilar! DET ger mig sommarkänslor, faktiskt. Jag som inte ens gillar insekter/kryp. :P Jag finner det rogivande att vara ute och knata på morgonen - höra fåglarna sjunga, se hur solen mer och mer tittar fram, känna vinden blåsa i håret och se på alla nya sommartecken som finns. SKÖNT för själen!!!! Och jag tänker som bara den när jag spatserar fram, mycket att ventilera och fundera på.


Nu ska jag pussa lite på Per innan jag kryper ned i sängen för att få till en någolunda skönhetssömn. ;)

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards