Alla inlägg den 26 maj 2008

Av Jennifer - 26 maj 2008 23:55

Puh vilket tempo mina dagar går i! Ingen rast och ingen ro tycks vara det jag går efter...


Sen jag sist skrev blogg har det hänt massor! Jag och Per firade vår årsdag och det var mysigt (trots att han ville kika på fotboll. haha) - vi åt god mat (jag åt föööööör mycket) och sen myste vi lite. :) Min praktik på demensboendet är nu slut och det känns trist då jag precis kommit in i alla rutiner och verklgien kände mig hemma bland både personal och de boende. Är iaf uppskriven på vikarielistan där - så jag får väl hoppas att någon ordinariepersonal känner sig lite krasslig någon dag. Mahahaha. ;) I lördags var det utställning i Kungsgården och jag är nöjd med resultaten! Det ställdes ut tre KizBaz abessinier och det delades ut cert/ck till dem - SKOJ! :D Den abyn som blev BIR är tyvärr inte uppfödd av mig, men nästan kan man säga då jag planerat fram honom och sålde avelsparet till vännen Åsa. Grattis Åsa till NoMoreMrNiceGuys BIR + BIS 7 placering!!!!!! :)

Lördagkvällen spenderade jag med en stor godisskål och iklädd myspyskläder medans jag kikade på Eurovisionsgrejjset. Har inte så mycket positivt att säga om den direkt, så det är bäst jag låter bli att skriva något alls. :P


Söndagen var mors dag och jag plockade liljekonvaljer åt mamma (jag hatar att plocka blommor - så jag gjorde verkligen en fin gest. haha) och eftermiddagen/kvällen spenderades i huset med familjen för att grilla i solskenet! Vi inte bara firade mors dag - vi firade även min och pers årsdag samt Per och Joels födelsedagar i efterskott. Riktigt mysigt och trevligt var det!!!!!!!!! :D Jag åkte även cross och jag kan inte påstå att det är en höjdare att åka cross i strumpbyxor och kort klänning! HAHA! Jag bara gled runt på sadeln - man kan nästan jämföra det som när man åker vattenruschkana i badbyxor. :P


Idag har jag varit i skolan och sen har jag promenerat (som vanligt) och kvällen har ägnats åt studier. Har prov i Social Omsorg nu på fredag och det är massor att plugga in... Skit! :S Något roligt är iaf att min handledare under demespraktiken var mer än nöjd med mig! Här kommer hennes kommentarer om mig:

Mycket väl godkänd! Har deltagit och visas intresse i, för alla arbetsuppgifter. Mycket bra kontakt med de boende på avdelningen. Tar egna initiativ!


En annan rolig sak med studierna är att i förra kursen vi hade, Omvårdnad så fick jag VG!!!!!! :D Fick även VG på provet som vi skrev då! *stolt* Go Henniher!!!!!


NU ska jag om en liten stund krypa ned i sängen. Är helt slut och ser framemot att få gosa in mig under täcket och mysa med Per. Om jag orkar hålla mig vaken vill säga. Haha.

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards