Alla inlägg den 25 juli 2008

Av Jennifer - 25 juli 2008 18:08

Dags för en uppdatering här i bloggen!

Vill först och främst tacka sååååå mycket för de fina orden ni skrev om mig i mitt förra inlägg här i bloggen! Jag har läst kommentarerna flertalet gånger och försökt suga åt mig komplimangerna som en svamp!


Mitt liv rullar på i samma takt som förut med jobb, träning, kärleken och djuren. Har fått jobba en hel del och jag stortrivs på min arbetsplats! Jag har växt mycket i mig själv under de veckor jag hittils har jobbat: jag vågar ta för mig mer, jag vågar vara just Jennifer helt enkelt! Träningen går bara fint och jag är ute och går och springer för jämnan! Konditionen är ruskigt bra nu (men bättre ska den bli!) och trots att jag blir alldeles genomsvettig av att springa ca. sex km i 25-30 grader i stekande sol så har jag nästintill ett leende på läpparna varje gång - just för att jag är så stolt över min uthållighet! ;) Och jag går ALLTID en timme i rask takt före jag börjar springa, inte illa! :)


Hundarna Daizy och Ebba mår bra trots värmen! De får gå långpromenad på morgonen och sen under dagen blir det mest ut och snabbkissa för att sen på kvällen komma ut och gå på promenad igen. 


Marsvinen är nu bara sex stycken, men fler är på väg! Honan KizBaz Baby Got Back går sedan en vecka tillbaka med min stolthet KizBaz Loud and Clear! Så i september beräknas det födas små bebisar hos mig igen. :)


Kärleken då - den är underbar! Per överraskade mig för några kvällar sen med god middag, mysig musik, blommor och choklad! :D Hur underbart som helst att få komma hem till en romantisk stund efter en slitig dag/kväll på jobbet. ;)


Den här soliga dagen har jag spenderat tillsammans med Veronika! Vi har varit i Borlänge och shoppat snygga kläder och sen har vi badat! Är såååå nöjd med mina inköp: en snygg svart klänning, en mörkgrå kofta (att ha till hösten) och sen lite tjoffsan till håret. :)


NU ska jag äta en glass och efter det väntas det födelsedagsfirande hos föräldrar. Pappa och Cecilia har båda fyllt år nu i veckan så ikväll ska vi grilla och umgås. :)



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards