Alla inlägg den 5 juni 2008

Av Jennifer - 5 juni 2008 23:57

Har haft en kanon dag idag! Mitt humör har varit relativt jämnt och jag har faktiskt mestadels av dagen gått med ett stort leende på läpparna! :)


Dagen startades med en och en halv timmes promenad - sen hade jag bråttom att göra mig iordning då jag och Per skulle till Borlänge för att kika på lite kläder och göra något ihop. Per hittade snygga knickers och badbrallor och till mig hittade vi ett rosa halternecklinne OCH det svåraste av allt: en bikini till mig!!!!! Har såååå svårt för att hitta en bikiniöverdel som passar min, hmm... byst... Har man väl gått ned 40kg så är det inte mycket att hänga i julgranen där inte... :S Men idag så rent sagt tvingade Per mig att prova en massa bikiniöverdelar (och jag ljuger inte om jag säger att jag nästan började grina....) - och jag hittade en som passade mina skinnlappar riktigt snyggt!!!!!!! :D Det är en svart tub/halterneckbikini i storlek 36. HAHA! Storleken är nästan det roligast av allt, 36. Ptttjjj. :P Till denna fina överdel köptes det två par bikinitrosor som också är snygga. :) Per var så gullig så och köpte detta åt mig och sen bjöd han även på lunch, det blev kinamat! Mums!


Väl hemma konstaterade vi att båda hundarna hade skött sig exemplariskt och att inget var söndertuggat, ned-rivet eller kissat på! Tidigare har vi haft problem med trotskissningar och trotsbajsningar i säng och soffa då Daizy har/hade separationsångest, men sen vi skaffade Ebba är vi befriade från det! :) Lyckan är fullkomlig över att slippa tvätta täcken,kuddar och sängkläder nästintill dagligen! Tjooooooooo!


Nu på kvällen har jag, Per och hundarna spenderat tillsammans med pappa uppe vid huset. Det har klippts gräs och grillats. Så jäkla gott med grillat (fast jag egentligen inte är någon köttälskare)och jag har äntligen börjat gilla färskpotatis igen. Mmmmm :D Våra magar blev stora som fotbollar och en skön promenad i rask takt på en timme gjorde susen!


Förresten: Vet att jag ligger lite efter med att svara på mail och ringa till vänner - men jag kommer försöka hinna med allt detta ihelgen, so hang on! ;) Trots att jag varit "ledig" den här veckan så har det iaf varit fullt upp, varför har dygnet bara 24 timmar? *stora funderingar*



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards